AdvocateD
Becerikli
G29 10 yıllık ilkel kalmış dişli bir direksiyon seti. Evet Kendini kronik dişli sorunlarıyla, boşluk hissi ile kanıtlamış bir set. Arkadaşın önerdiği ve benim de önereceğim set PXN V10 Pro. Direct Drive servo motor kullanan bir direksiyon setidir. Direct drive'da oyunun size verdiği geri bildirim mıknatıslar ve rulmanlar aracılığı ile kayıpsız olarak direksiyona verilir. Dişli ve kayışlı setlerde bu dişli ve kayışla yapıldığı için hem ses hem de zamanla mekanik aşınmadan dolayı dişli kırılması veya kayışlılarda da salınım olarak ortaya çıkar.Benim de yok ama G29 almayın bu varken dediğine göre bir bildiği vardır.
G29 ile ETS gibi oyunlar oynayınca çok goofy oluyor gibi hissediyorum yalan olmasın.
PXN Moza gibi Çinli bir gaming ekipmanları satan bir firma. Eski direksiyon setleri (Düz V10,V9,V99) Rampage ile aynı ayarda setlerdi. Ancak yeni V10 Pro ve VD serileri ile üretim kalitesini ve oyunlarla uyumluluk sorunlarının tümünü çözdüler. Moza'nın Pithouse uygulamasına benzer bir uygulaması var ve tüm oyunları otomatik olarak tanıyor ve özel profilleri uygulayabiliyorsunuz.
2025 yılında G29, Rampage V997,V995, PXN V10,V99 gibi dişli modeller almanın hiç bir mantıklı tarafı kalmamıştır.