Benim de yok ama G29 almayın bu varken dediğine göre bir bildiği vardır.

G29 ile ETS gibi oyunlar oynayınca çok goofy oluyor gibi hissediyorum yalan olmasın.
G29 10 yıllık ilkel kalmış dişli bir direksiyon seti. Evet Kendini kronik dişli sorunlarıyla, boşluk hissi ile kanıtlamış bir set. Arkadaşın önerdiği ve benim de önereceğim set PXN V10 Pro. Direct Drive servo motor kullanan bir direksiyon setidir. Direct drive'da oyunun size verdiği geri bildirim mıknatıslar ve rulmanlar aracılığı ile kayıpsız olarak direksiyona verilir. Dişli ve kayışlı setlerde bu dişli ve kayışla yapıldığı için hem ses hem de zamanla mekanik aşınmadan dolayı dişli kırılması veya kayışlılarda da salınım olarak ortaya çıkar.

PXN Moza gibi Çinli bir gaming ekipmanları satan bir firma. Eski direksiyon setleri (Düz V10,V9,V99) Rampage ile aynı ayarda setlerdi. Ancak yeni V10 Pro ve VD serileri ile üretim kalitesini ve oyunlarla uyumluluk sorunlarının tümünü çözdüler. Moza'nın Pithouse uygulamasına benzer bir uygulaması var ve tüm oyunları otomatik olarak tanıyor ve özel profilleri uygulayabiliyorsunuz.

2025 yılında G29, Rampage V997,V995, PXN V10,V99 gibi dişli modeller almanın hiç bir mantıklı tarafı kalmamıştır.

G29 10 yıllık ilkel kalmış dişli bir direksiyon seti. Evet kendini kronik dişli sorunlarıyla, boşluk hissi ile kanıtlamış bir set. Arkadaşın önerdiği ve benim de önereceğim set pxn V10 Pro. Direct Drive servo motor kullanan bir direksiyon setidir. Direct Drive'da oyunun size verdiği geri bildirim mıknatıslar ve rulmanlar aracılığı ile kayıpsız olarak direksiyona verilir. Dişli ve kayışlı setlerde bu dişli ve kayışla yapıldığı için hem ses hem de zamanla mekanik aşınmadan dolayı dişli kırılması veya kayışlılarda da salınım olarak ortaya çıkar.

Pxn moza gibi Çinli bir gaming ekipmanları satan bir firma. Eski direksiyon setleri (düz V10, v9, V99) Rampage ile aynı ayarda setlerdi. Ancak yeni V10 Pro ve VD serileri ile üretim kalitesini ve oyunlarla uyumluluk sorunlarının tümünü çözdüler. Moza'nın pithouse uygulamasına benzer bir uygulaması var ve tüm oyunları otomatik olarak tanıyor ve özel profilleri uygulayabiliyorsunuz.

2025 yılında G29, Rampage V997, V995, pxn V10, V99 gibi dişli modeller almanın hiçbir mantıklı tarafı kalmamıştır.

Anladım çok teşekkür ederim. Son bir sorum daha olacak, bunun yanında vites önerme şansınız var mı acaba? Bütçeyi düz maksimum 20'ye yuvarlasak.

Anladım çok teşekkür ederim. Son bir sorum daha olacak, bunun yanında vites önerme şansınız var mı acaba? Bütçeyi düz maksimum 20'ye yuvarlasak.
Hocam vites olarak PXN'in kendi vitesi olarak A7 shifter var. Onun dışında kemikli hissiyatlı bir şey isterim derseniz Gelbura'nın kendi ürünü Spardox BG1 modeli veya Simtur'un vitesleri var. Ortalama 4-4.5 arası fiyatları 20k bütçenize de uyuyor.

Hocam vites olarak Pxn'in kendi vitesi olarak A7 shifter var. Onun dışında kemikli hissiyatlı bir şey isterim derseniz Gelbura'nın kendi ürünü spardox BG1 modeli veya Simtur'un vitesleri var. Ortalama 4-4.5 arası fiyatları 20k bütçenize de uyuyor.

Anladım teşekkürler, direkt olarak 2. sizin de başkasına attığınız bunu alsam yanına da vites çeksem memnun eder gibi sanırım

Hocam vites olarak Pxn'in kendi vitesi olarak A7 shifter var. Onun dışında kemikli hissiyatlı bir şey isterim derseniz Gelbura'nın kendi ürünü spardox BG1 modeli veya Simtur'un vitesleri var. Ortalama 4-4.5 arası fiyatları 20k bütçenize de uyuyor.

A7 shifter güzel duruyor ama stok yok gibi, spardox çok kaba duruyor pek hoşuma gitmedi maalesef.

Hocam o arkadaş en üstteki konuyu açan arkadaşımız. Paraya sıkıştığım için satıyorum yoksa çok memnunum demişti. Bir kaç kişi yönlendirdim ona ama cevap vermiyor arkadaş anlamadım ben de.

Nakit alacaksanız aşağıdaki ilandaki sıfır ve garantili ona da bakabilirsiniz. Taksitli almayı düşünüyorsanız HB yada Trendyoldan EUAS satıcılı olanı alabilirsiniz.

Anladım teşekkürler, direkt olarak 2. sizin de başkasına attığınız bunu alsam yanına da vites çeksem memnun eder gibi sanırım

A7 shifter güzel duruyor ama stok yok gibi, spardox çok kaba duruyor pek hoşuma gitmedi maalesef.
Stok sormanız lazım hocam buralarda var gözüküyor.

Hocam o arkadaş en üstteki konuyu açan arkadaşımız. Paraya sıkıştığım için satıyorum yoksa çok memnunum demişti. Birkaç kişi yönlendirdim ona ama cevap vermiyor arkadaş anlamadım ben de.

Nakit alacaksanız aşağıdaki ilandaki sıfır ve garantili ona da bakabilirsiniz. Taksitli almayı düşünüyorsanız HB ya da Trendyol'dan euas satıcılı olanı alabilirsiniz.

Stok sormanız lazım hocam buralarda var gözüküyor.

Anladım buradan alınır gibi, daha ucuza bulmam mümkün mü? Bir de gerçek derili vites tarzı SIM vitesleri var mıdır? Eğer varsa nasıl bir fiyatlandırmaları var acaba?

Anladım buradan alınır gibi, daha ucuza bulmam mümkün mü? Bir de gerçek derili vites tarzı SIM vitesleri var mıdır? Eğer varsa nasıl bir fiyatlandırmaları var acaba?
Hocam bu viteslerin hepsinin topuz kısmı değişiyor. Yani universal topuz kısmı isterseniz bir oto aksesuarcıdan istediğiniz model topuz alabilirsiniz :) Bu modellerin üstünde hall effectli vitesler başlıyor onların fiyatı da 8-9k'dan başlıyor. Thrustmaster'ın TH8A vitesi de önerilir mesela ama gereksiz pahalı şuan.
Önerim Spardox alıp vites topuzunu değiştirmeniz olacak.

Hocam bu viteslerin hepsinin topuz kısmı değişiyor. Yani universal topuz kısmı isterseniz bir oto aksesuarcıdan istediğiniz model topuz alabilirsiniz :) bu modellerin üstünde hall effectli vitesler başlıyor onların fiyatı da 8-9K'den başlıyor. Thrustmaster'ın TH8a vitesi de önerilir mesela ama gereksiz pahalı şu an.
Önerim spardox alıp vites topuzunu değiştirmeniz olacak.

Anladım çok iyiymiş O, TH8a bir pxn seti fiyatı zaten. En mantıklısı seti ve vitesi alıp sonradan değişmem olacaktır. Siz olmasanız gidip G920 falan alacağız vah halime :D

Anladım çok iyiymiş O, TH8a bir pxn seti fiyatı zaten. En mantıklısı seti ve vitesi alıp sonradan değişmem olacaktır. Siz olmasanız gidip G920 falan alacağız vah halime :D
Hocam yeşil forumda olsanız gelip G29 önereceklerdi. Ordan uzaklaştırma aldım saçma sapan önerilere müdahale de edemiyorum :D
Ben kendim de PXN VD6 önsipariş verdim Gelbura üzerinden. 30k'ya kadar bütçe ayırmıştım bu iş için. 26K'ya açtılar siparişi hemen atladım. Yurtdışı inceleme ve kullanıcı yorumları çok iyi çünkü. Direksiyonu şimdi alayım vitesi sonra alırım diyorsanız kesinlikle VD6'ya bütçenizi yükseltin. Vitesle birlikte 20k ya kapatmak istiyorum derseniz V10 Pro yine sizi memnun edecektir.