15.000-20.000 TL bütçeye direksiyon seti önerisi

Hocammmm gözünü seveyim Bu düz V10. Pro ile karıştırma düzü dişliydi. Onu kimseye önermiyorum zaten.

Ha çok pardon o zaman, Pro diye okudum ben
Öyle okuma lütfen

Aliexpress'ten şu parçayı sipariş ediyorsun bunu üstüne istediğin 6 vida yuvalı direksiyonu takarsın. Ama ağır bir şey takarsan force feedback çok düşer tavsiye etmem öyle fantezilere girmeni.

Anladım teşekkürler, incelemelerini izledikçe daha çok alasım geliyor çok güzel gözüküyor alet. 5.20 miyop olmanın eksileri diyelim kusura bakmayın

Şu Rus Youtuber 5-6 ay kullandı V10 Pro'yu. TR altyazı ile izleyebilirsin videolarını. Videodaki direksiyon ağır ona rağmen kırılma esneme vs olmamış direksiyonu taktığı yuvada. Ama FFB'yi çok düşürdüğünü söylüyordu.

Anladım teşekkürler, incelemelerini izledikçe daha çok alasım geliyor çok güzel gözüküyor alet. 5.20 miyop olmanın eksileri diyelim kusura bakmayın
V10 Ultra olarak daha çok inceleme bulursun Pro'yu fazla inceleyen yok. Ultra'nın tek farkı pedalları aynı base'i kullanıyorlar.

Ultranın pedalları daha güzel baktım ona, bütçe çıkarsa ona geçerim zaten.

Ona geçemiyorsun maalesef getirmediler o modeli. Geleceğini de sanmıyorum onun yerine VD4 getiriyorlar.

Pxn in kendi sitesinde var, Türkiye'ye getirmiyor olsa bile güney kıbrısa getirtip kuzey sınırından alırım ben ya.

Ona geçemiyorsun maalesef getirmediler o modeli. Geleceğini de sanmıyorum onun yerine VD4 getiriyorlar.

Debriyaj yok tek sıkıntı o gibi.

Pxn in kendi sitesinde var, Türkiye'ye getirmiyor olsa bile güney kıbrısa getirtip kuzey sınırından alırım ben ya.

Debriyaj yok tek sıkıntı o gibi.
Kıbrıs'ta yaşıyorsan VD 4 alabilirsin direkt. Debriyajı 40 dolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…