İlerisi için sordum bunu ya, yoksa hemen almayacağımm.
V10 Pro'nun direksiyonu çıkabiliyor değil mi sanırsam? Yani istesem kamyon direksiyonu alıp değiştirebiliyorum?
Bir tık öyle
Şöyle bir video izledim şimdi, kendisi önermemiş çok fazla titriyor demiş videoda da öyle aslında. Ancak bu atarsan kaynaklı bir şeydir diye düşünüyorum değil mi?
Aliexpress'ten şu parçayı sipariş ediyorsun bunu üstüne istediğin 6 vida yuvalı direksiyonu takarsın. Ama ağır bir şey takarsan force feedback çok düşer tavsiye etmem öyle fantezilere girmeni.
AliExpress'ten şu parçayı sipariş ediyorsun bunu üstüne istediğin 6 vida yuvalı direksiyonu takarsın. Ama ağır bir şey takarsan Force feedback çok düşer tavsiye etmem öyle fantezilere girmeni.
Şu Rus Youtuber 5-6 ay kullandı V10 Pro'yu. TR altyazı ile izleyebilirsin videolarını. Videodaki direksiyon ağır ona rağmen kırılma esneme vs olmamış direksiyonu taktığı yuvada. Ama FFB'yi çok düşürdüğünü söylüyordu.
Şu Rus YouTuber 5-6 ay kullandı V10 Pro'yu. TR alt yazı ile izleyebilirsin videolarını. Videodaki direksiyon ağır ona rağmen kırılma esneme vs olmamış direksiyonu taktığı yuvada. Ama FFB'yi çok düşürdüğünü söylüyordu.
V10 Ultra olarak daha çok inceleme bulursun Pro'yu fazla inceleyen yok. Ultra'nın tek farkı pedalları aynı Base'i kullanıyorlar.
Bir dakika ya, 260 dolar 10 bin TL yapıyor. Ben güney kıbrısa vergisiz getirtirim ki bunu. O zaman bedavaya geliyor ciddili. Nasıl düşünmedim bunu ben.