İlerisi için sordum bunu ya, yoksa hemen almayacağımm.

V10 Pro'nun direksiyonu çıkabiliyor değil mi sanırsam? Yani istesem kamyon direksiyonu alıp değiştirebiliyorum?

Bir tık öyle 😂

Şöyle bir video izledim şimdi, kendisi önermemiş çok fazla titriyor demiş videoda da öyle aslında. Ancak bu atarsan kaynaklı bir şeydir diye düşünüyorum değil mi?

Hocammmm gözünü seveyim :D Bu düz V10. Pro ile karıştırma düzü dişliydi. Onu kimseye önermiyorum zaten.

Anladım teşekkürler, incelemelerini izledikçe daha çok alasım geliyor çok güzel gözüküyor alet. 5.20 miyop olmanın eksileri diyelim kusura bakmayın :)

Şu Rus Youtuber 5-6 ay kullandı V10 Pro'yu. TR altyazı ile izleyebilirsin videolarını. Videodaki direksiyon ağır ona rağmen kırılma esneme vs olmamış direksiyonu taktığı yuvada. Ama FFB'yi çok düşürdüğünü söylüyordu.

Anladım teşekkürler, incelemelerini izledikçe daha çok alasım geliyor çok güzel gözüküyor alet. 5.20 miyop olmanın eksileri diyelim kusura bakmayın :)
V10 Ultra olarak daha çok inceleme bulursun Pro'yu fazla inceleyen yok. Ultra'nın tek farkı pedalları aynı base'i kullanıyorlar.

Şu Rus YouTuber 5-6 ay kullandı V10 Pro'yu. TR alt yazı ile izleyebilirsin videolarını. Videodaki direksiyon ağır ona rağmen kırılma esneme vs olmamış direksiyonu taktığı yuvada. Ama FFB'yi çok düşürdüğünü söylüyordu.

V10 Ultra olarak daha çok inceleme bulursun Pro'yu fazla inceleyen yok. Ultra'nın tek farkı pedalları aynı Base'i kullanıyorlar.

Ultranın pedalları daha güzel baktım ona, bütçe çıkarsa ona geçerim zaten.

Ona geçemiyorsun maalesef :D getirmediler o modeli. Geleceğini de sanmıyorum onun yerine VD4 getiriyorlar.

Pxn in kendi sitesinde var, Türkiye'ye getirmiyor olsa bile güney kıbrısa getirtip kuzey sınırından alırım ben ya.

Ona geçemiyorsun maalesef :D getirmediler o modeli. Geleceğini de sanmıyorum onun yerine VD4 getiriyorlar.

Debriyaj yok tek sıkıntı o gibi.