Hocam yeşil forumda olsanız gelip G29 önereceklerdi. Oradan uzaklaştırma aldım saçma sapan önerilere müdahale de edemiyorum :D
Ben kendim de pxn VD6 önsipariş verdim gelbura üzerinden. 30K'ya kadar bütçe ayırmıştım bu iş için. 26K'ya açtılar siparişi hemen atladım. Yurt dışı inceleme ve kullanıcı yorumları çok iyi çünkü. Direksiyonu şimdi alayım vitesi sonra alırım diyorsanız kesinlikle VD6'ya bütçenizi yükseltin. Vitesle birlikte 20k ya kapatmak istiyorum derseniz V10 Pro yine sizi memnun edecektir.

Başlangıç olarak V10 Pro'nun yeterli olacağını düşünüyorum. Ancak öncelikle elimdeki meta Quest 2'yi bir şekilde satmam gerekiyor açıkçası.

Hocam yeşil forumda olsanız gelip G29 önereceklerdi. Oradan uzaklaştırma aldım saçma sapan önerilere müdahale de edemiyorum :D
Ben kendim de pxn VD6 önsipariş verdim gelbura üzerinden. 30K'ya kadar bütçe ayırmıştım bu iş için. 26K'ya açtılar siparişi hemen atladım. Yurt dışı inceleme ve kullanıcı yorumları çok iyi çünkü. Direksiyonu şimdi alayım vitesi sonra alırım diyorsanız kesinlikle VD6'ya bütçenizi yükseltin. Vitesle birlikte 20k ya kapatmak istiyorum derseniz V10 Pro yine sizi memnun edecektir.

Yeşil forum kafayı yediriyor bazen, 5 senedir oradayım 8 bin mesajı aştım ama işte.

Başlangıç olarak V10 Pro'nun yeterli olacağını düşünüyorum. Ancak öncelikle elimdeki meta Quest 2'yi bir şekilde satmam gerekiyor açıkçası.

Yeşil forum kafayı yediriyor bazen, 5 senedir oradayım 8 bin mesajı aştım ama işte.
Maalesef ama direksiyon ve gamepad bölümü en çok orada hareketli. Donanimarsivi ve burası ölü...

Bugin internet cafede bir moza Direct Drive ile sparrow vitesini denedim. Sadece 5 dakika deneyebildim gerçi boyum yetmedi sahibide yardımcı olmadı koltuğu ileri çekemedim 80 TL gitti 5 dakika için o ayrı konu. Sparrow vitesi hissiyatı gerçekten çok güzel. Moza direksiyonuda bayağı iyiydi. Hangi modeli bilmiyorum gerçi.

Yine de pxn V10 Pro alacağım şimdilik sanırım. Moza biraz pahalıya kaçıyor.

Bugin internet cafede bir moza Direct Drive ile sparrow vitesini denedim. Sadece 5 dakika deneyebildim gerçi boyum yetmedi sahibide yardımcı olmadı koltuğu ileri çekemedim 80 TL gitti 5 dakika için o ayrı konu. Sparrow vitesi hissiyatı gerçekten çok güzel. Moza direksiyonuda bayağı iyiydi. Hangi modeli bilmiyorum gerçi.

Yine de pxn V10 Pro alacağım şimdilik sanırım. Moza biraz pahalıya kaçıyor.
Moza'nın bildiğim kadarıyla sparrow adında bir vitesi yok hocam :)

Moza'nın satılan tek vitesi bu. V10 Pro fiyatına satılıyor nerdeyse...

Sparrow diye bir vites bulamadım. Spardox olmasın? :D eBay shifterlardandır sizin kullandığınız. 3D yazıcı yapımı üstüne herhangi bir marka basılıp satılıyor.

O zaman spardox sanırım, aklımda sparrow diye kalmış nedense :D vites atması biraz güç istiyordu güzeldi. Sadece görünüşü biraz kaba.

Moza direksiyonuda bayağı iyiydi.

Moza aşırı kaliteli. Ve fiyatı da biraz tuzlu. Moza R3 26k var, en ucuzu bu benim bildiğim. T300RS bir aralar 20k idi fiyatı uçmuş. Pxn direksiyon setini çok duymadım ama incelemelerine bakıp alabilirsin. Onun dışında G29 da iyidir. Fakat Direct Drive değil. Dişli sistem kullanıyor. Direct Drive direksiyona göre hissiyatı kötü. Ve ses sorunu yaşayabilirsiniz.