Bana yavaş gelmedi de ama herkesin cihazında değişkenlik gösterebilir.

Genel olarak yavaş değiller fakat arka planda çok kötü çalışıyorlar. Mesela müzik dinlerken CapCut üzerinde işler yaparken TikTok, Instagram gibi uygulamalar açıkken nedense müzik atlayabiliyor. Ama Pad 9 kesinlikle S9 FE Plus yerine alınabilir.

Yanına bir kalemle bütçeye uyan kesinlikle en iyi seçenek. İşlemci, ekran, mikrofon ve hoparlör olarak diğer 2 muadilden üstün Honor ise Google uygulamalarında sıkıntı yaşatabiliyor Samsung zaten rezalet bir işlemci ile geliyor.

Bu cihazın kalemi TR'de satılmıyor ayrıca piyasada muadil diye belirttiğiniz kalemlerle adam pdf in üzerine not bile alamaz. Ben S9FE+ öneriyorum, eğer lamine ekranı sorun etmeyeceksen 11.nesil iPad+ Temu kalemi de alabilirsin.

Bu cihazın kalemi TR'de satılmıyor ayrıca piyasada muadil diye belirttiğiniz kalemlerle adam PDF'in üzerine not bile alamaz. Ben s9FE+ öneriyorum, eğer lamine ekranı sorun etmeyeceksen 11.nesil iPad+ Temu kalemi de alabilirsin.

PDF düzenlerken arka plandaki uygulamaya geçince PDF düzenleyicinin kapanma riski olan işlemciye sahip cihazı mı öneriyorsunuz? Exynos 1380 2020-2021 yılında çıkmış midrange işlemcilerden bile kötü o tablete asla o para verilmez. iPad ise alınabilir.

Bu cihazın kalemi TR'de satılmıyor ayrıca piyasada muadil diye belirttiğiniz kalemlerle adam PDF'in üzerine not bile alamaz. Ben s9FE+ öneriyorum, eğer lamine ekranı sorun etmeyeceksen 11.nesil iPad+ Temu kalemi de alabilirsin.

iPad almayı da düşündüm fakat uygulamalar çoğunlukla paralı yine de IPA'da döneceğim sanırım arkadaşların dediğine göre S9 FE Plus iyi değil.

PDF düzenlerken arka plandaki uygulamaya geçince PDF düzenleyicinin kapanma riski olan işlemciye sahip cihazı mı öneriyorsunuz... Exynos 1380 2020-2021 yılında çıkmış midrange işlemcilerden bile kötü o tablete asla o para verilmez. iPad ise alınabilir.

Kendim kullanıyorum şuanda güncel olarak, aynı anda 4 uygulama arkada açık ve ekran 2'ye bölünmüş bir şekilde 2k'da video izlerken yanda pdf üzerine not alıyorum. Abartmayın isterseniz, bu bütçede kalemi bile olmayan Pad 7'den daha iyi bir öneriniz varsa buyurun önerin.

Kendim kullanıyorum şu anda güncel olarak, aynı anda 4 uygulama arkada açık ve ekran 2'ye bölünmüş bir şekilde 2K'da video izlerken yanda PDF üzerine not alıyorum. Abartmayın isterseniz, bu bütçede kalemi bile olmayan pad 7'den daha iyi bir öneriniz varsa buyurun önerin.

O cihazın GPU 2K video izlerken %70'lere dayanıyor. 1 ay boyunca 12 GB olanını kullandım işkence gibi cihaz üstelik 14 bin TL. Kalem dediğiniz şey akustik dalga kullanarak çalışıyor. Kumanda piliyle bile kontrol edilebiliyor ekranlar kaldı ki temu kalemi dediğin şeyler tam olarak o prensiple çalışıyor. Kusura bakma ama aynı fiyata 1.5-2 kat daha iyi CPU olan cihazlar varken onu önermek deli zırvası. Pad 7 hoşuna gitmiyorsa Honor Pad V9 var kalemide mevcut.

15.000 TL bütçede Honor pad V9 ve Samsung S9 FE Plus arasında kaldım. Ders çalışmak dizi, film izlemek için alıyorum. Kalem gerekli bu bütçede hangi tablet alınır? (Normalde Honor alacaktım fakat kalem uçları satılmıyor, eskiyince kalem çöp olur diye düşündüm).
Hocam telefonunuz nedir? Telefonunuzu söyleyin ona göre tavsiye vermek daha doğru.

S9FE+ güzel ekranı biraz düşük o kadar.