Bütçe
15.000 TL
Acer yanlış yazmış olabilir mi? İhtimal dahilinde tabi.
Galiba 32 maksimum destekliyor çift slot ile, 16x2. Model kodları aynı.

@Lee Yubin Uyumlu RAM listesi:

Galiba 32 maksimum destekliyor çift slot ile, 16x2. Model kodları aynı.

Evet. O model numarası ile aratınca doğru fotoğrafı da buldum sanırım. A315-59G ama bu harici ekran kartı olmayanı sanırsam.
1727722143887.webp

Belki farklı varyasyonlar olabilir. Datasheete bakmak lazım.
59G kısmına kadar anakart aynı. Ondan sonraki harfler ekran kartını falan belirliyor sanırsam. Çünkü ekran kartının lehimleneceği yer belli. Ekran kartsız model sadece.

Bu arada ekran kartı pek şart değil zaten bütçeyi de zorluyor. Düşüneyim biraz. Travelmate göz kırpıyor fiyatıyla.

59G kısmına kadar anakart aynı. Ondan sonraki harfler ekran kartını falan belirliyor sanırsam. Çünkü ekran kartının lehimleneceği yer belli. Ekran kartsız model sadece.

Bu arada ekran kartı pek şart değil zaten bütçeyi de zorluyor. Düşüneyim biraz. Travelmate göz kırpıyor fiyatıyla.
Alternatif olarak bu da olabilir: RAM 2 slot, IPS ekran.

Alternatif olarak bu da olabilir: RAM 2 slot, IPS ekran.

Yok, ben Ryzenseverler Derneği üyesiyim. Harici MX yoksa, aynı fiyatta Ryzen varsa Ryzen alırım :d
Şaka bir yana, Travelmate'in tasarımı daha mantıklı. Fan çıkışı ekrana doğru değil. O yüzden daha mantıklı geliyor o. Bir tık da fiyatı düşük.

Yok, ben Ryzenseverler Derneği üyesiyim. Harici MX yoksa, aynı fiyatta Ryzen varsa Ryzen alırım :d
Şaka bir yana, Travelmate'in tasarımı daha mantıklı. Fan çıkışı ekrana doğru değil. O yüzden daha mantıklı geliyor o. Bir tık da fiyatı düşük.
Senin sonun Travelmate gibi görünüyor:coffee: Fena değil bu arada.

Onun da indirimi bitmiş.
Nedense 14 inch model kıtlığı var piyasada. Gönlüm 14 inch'ten yana. Biraz daha bekleyeceğim artık. Fiyatlar çok absürt seviyelerde.
Uyarsa ikinci el piyasasına bak istersen, uyguna yakalayabilirsin. Dün ben de Dell 5330 aldım bir tane, 14 inç, çiçek gibi cihaz.

Uyarsa ikinci el piyasasına bak istersen, uyguna yakalayabilirsin. Dün ben de Dell 5330 aldım bir tane, 14 inç, çiçek gibi cihaz.
Ben de en son dayanamadım, 2. el baktım. Bir tane isteğime uygun 14" buldum. Yazdım. Cevap bekliyorum.
En olmadı, Lenovo V15 5825U işlemcili bir modeli var. Ekranı çok kötü falan ama idareten onu alırım. Önceliğim 14" olduğu için, cevap bekliyorum.