Rifle

Uzman
Arkadaşlar selam. iPhone 13 vardı elimde ve sattım bilgisayar almak için. Yeni telefon arıyorum bütçem de 15.000 TL. Kamerası bu fiyata çok iyi olan bir telefon var mıdır? Yani 144p de çıkmasın. iPhone 13 kamerasına alıştım evet ama onun bir tık altı olabilir.

neyse hocam en azından öyle 144p çok çok kötü yapacağını düşünmüyorum, yani tek alo alo diyorum ve çok artık fotoğraf çekinen birisi de değilim, sadece konumu doğru göstersin s21fe alacağım muhtemelen, doğru tarif etsin ve video falan izlerken donmasın netflixte kasmasın yeter.

Neyse hocam en azından öyle 144p çok çok kötü yapacağını düşünmüyorum, yani tek alo alo diyorum ve çok artık fotoğraf çekinen birisi de değilim, sadece konumu doğru göstersin s21fe alacağım muhtemelen, doğru tarif etsin ve video falan izlerken donmasın netflixte kasmasın yeter.
O zaman neden kamerası iyi olan bir telefon istediniz? İstediğiniz özelliklere göre vereceğimiz öneriler değişiklik gösteriyor. Lütfen tercihlerinizi doğru belirtin.

O zaman neden kamerası iyi olan bir telefon istediniz? İstediğiniz özelliklere göre vereceğimiz öneriler değişiklik gösteriyor. Lütfen tercihlerinizi doğru belirtin.

Hocam zaten samsunglar iyi diye biliyorum, bozmanıza gerek de yoktu aslın da bu kadar sert çıkış tavrınız neden anlamadım?

Arkadaşın söylediği o değil. Instagram kamerasıyla çekmeyi bahsetmiyor. Normal kamerayla çekilen bir fotoğrafın Instagram'a yüklendikten sonra kalitesinin bozulmasından bahsediyor ki bu doğru.

Hocam zaten samsunglar iyi diye biliyorum, bozmanıza gerek de yoktu aslın da bu kadar sert çıkış tavrınız neden anlamadım?
Sert mi çıkışmışım? Normal bir şekilde söyledim sert çıktığım yok hocam.

Arkadaşın söylediği o değil. Instagram kamerasıyla çekmeyi bahsetmiyor. Normal kamerayla çekilen bir fotoğrafın Instagram'a yüklendikten sonra kalitesinin bozulmasından bahsediyor ki bu doğru.
Yok aslında ben galiba yanlış anlatmışım kusura bakmayın, İnsta kamerası ile çekilen fotoğraf görüntüyü bozar mı anlamın da sormuştum, yanlış anlatmışım kusura bakmayın.