15.000 TL kamerası iyi olan telefon

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rifle
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 356
  • Etiketler Etiketler
    telefon türk

Yanlış anlamışım o zaman, kusuruma bakmayın

Yok aslında ben galiba yanlış anlatmışım kusura bakmayın, İnsta kamerası ile çekilen fotoğraf görüntüyü bozar mı anlamın da sormuştum, yanlış anlatmışım kusura bakmayın.
Anladım sorun değil. Instagram kamerası ile bir şey çekmediğim için o konuda bilgim yok.

Samsung S24 serisi ile bu sorun ortadan kalktı.

Yani hocam kamera ile işim çok yok ama iyi göstersin arada böyle güzel yerleri çekme olayların da.

Samsung S24 serisi ile bu sorun ortadan kalktı.

Siz hangi telefnu önerirsiniz aklım da şu anda tek S21 FE var? Çok yabancılık çektirir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
siz hangi telefnu önerirsiniz aklım da şu anda tek s21 fe var? çok yabancılık çektirir mi
Instagram ayarlarından en yüksek kalitede yükle seçeneğini açar iseniz kalite düşmesi olmaz, Samsung zaten birkaç sene öncesinde sosyal medya şirketleri ile anlaşıp senkronizasyon sıkıntılarını giderdiler.

Hocamlar bende arkadaş gibi bir fiyat bandında kamerası iyi cihaz arıyorum sizce S21 femi yoksa A55 mi?
S serisi malzeme kalitesi, kamera ve performans açısından her zaman daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…