Arkadaşın söylediği o değil. Instagram kamerasıyla çekmeyi bahsetmiyor. Normal kamerayla çekilen bir fotoğrafın Instagram'a yüklendikten sonra kalitesinin bozulmasından bahsediyor ki bu doğru.

Sert mi çıkışmışım? Normal bir şekilde söyledim sert çıktığım yok hocam.

Yanlış anlamışım o zaman, kusuruma bakmayın :D

Yok aslında ben galiba yanlış anlatmışım kusura bakmayın, İnsta kamerası ile çekilen fotoğraf görüntüyü bozar mı anlamın da sormuştum, yanlış anlatmışım kusura bakmayın.
Anladım sorun değil. Instagram kamerası ile bir şey çekmediğim için o konuda bilgim yok.

neyse hocam en azından öyle 144p çok çok kötü yapacağını düşünmüyorum, yani tek alo alo diyorum ve çok artık fotoğraf çekinen birisi de değilim, sadece konumu doğru göstersin s21fe alacağım muhtemelen, doğru tarif etsin ve video falan izlerken donmasın netflixte kasmasın yeter.
Samsung S24 serisi ile bu sorun ortadan kalktı.

Kamerayla çok işim yok dediniz o yüzden bunu almanız daha iyi olacaktır.

Yani hocam kamera ile işim çok yok ama iyi göstersin arada böyle güzel yerleri çekme olayların da.

Samsung S24 serisi ile bu sorun ortadan kalktı.

Siz hangi telefnu önerirsiniz aklım da şu anda tek S21 FE var? Çok yabancılık çektirir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
siz hangi telefnu önerirsiniz aklım da şu anda tek s21 fe var? çok yabancılık çektirir mi
Instagram ayarlarından en yüksek kalitede yükle seçeneğini açar iseniz kalite düşmesi olmaz, Samsung zaten birkaç sene öncesinde sosyal medya şirketleri ile anlaşıp senkronizasyon sıkıntılarını giderdiler.

Hocamlar bende arkadaş gibi bir fiyat bandında kamerası iyi cihaz arıyorum sizce S21 femi yoksa A55 mi?
S serisi malzeme kalitesi, kamera ve performans açısından her zaman daha iyidir.