Kesin bir bilginizin olduğu ve incelemesi fazla modelleri önerebilir misiniz? Alırsam ve bir şey uyumsuz olursa ikinci el olduğu için iade edemem. İlgilendiğiniz için teşekkürler. Asus ZenWİFİ XD6 ile mesh kuracağım.
NanoPi R6C veya R5S modellerine baktım fakat pahalıymış.
Kesin bir bilginizin olduğu ve incelemesi fazla modelleri önerebilir misiniz? Alırsam ve bir şey uyumsuz olursa ikinci el olduğu için iade edemem. İlgilendiğiniz için teşekkürler. ASUS zenwifi XD6 ile mesh kuracağım.
Nanopi r6C veya r5s modellerine baktım fakat pahalıymış.
Aslında aklımda Wi-Fi slotuna 2 portlu 2.5 gbit bir kart takmak var böylece 1 tane NVMe slotu boşta kalıyor orayada SSD takıp sistemde nas da yapabilir.
Aslında aklımda Wi-Fi slotuna 2 portlu 2.5 gbit bir kart takmak var böylece 1 tane NVMe slotu boşta kalıyor orayada SSD takıp sistemde nas da yapabilir.
Seçenek olarak başka ne önerebilirsiniz peki? Lenovo ile bufferbloat testi sonucunu paylaşan veya çok fazla kullanan kişi olmadığı için pek güvenemiyorum. İade etme seçeneğim yok çünkü.
Seçenek olarak başka ne önerebilirsiniz peki? Lenovo ile bufferbloat testi sonucunu paylaşan veya çok fazla kullanan kişi olmadığı için pek güvenemiyorum. İade etme seçeneğim yok çünkü.
Hocam kurulumu nasıl yapacağım, dediğinizi alıp takmak ve Windows kurmak dışında yapacağım başka bir şey var mı? Ve tüm bu işlemleri yaparken daireme gelen fiber kablo o cihaza bağlı olmak zorunda mı?
Bu Lenovo'yu alırsam ve evin ortasındaki dolabın üstüne koyarsam herhangi bir problem yaşar mıyım? Çok ısınır mı, arada temizleyeceğim tozlarını. 7/24 çalışacak zaten.
Bu Lenovo'yu alırsam ve evin ortasındaki dolabın üstüne koyarsam herhangi bir problem yaşar mıyım? Çok ısınır mı, arada temizleyeceğim tozlarını. 7/24 çalışacak zaten.