Bütçe
15.000 TL

Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
Aklımda bir proje planı var, eğer hayata geçirebilirsem forumda detaylı bir rehberini de yapacağım. Bunun için bir adet sağlam laptop anakartına ihtiyacım var.

Şu anlık Sahibinden üzerinde Monster Abra A5 V15.8 anakartı buldum ve onu düşünüyorum. Araştırdığıma göre RAM ve depolama yükseltmesine (upgrade) açık bir model. Üzerindeki i7-10750H işlemci ve GTX 1650 Ti ekran kartı da oyun için yeterli seviyede görünüyor.

Bu anakartın veya serinin bilinen kronik bir sorunu var mıdır? Eğer riskliyse, 15.000 TL bütçeye kadar ikinci elde alabileceğim, projemde kullanmalık sağlam bir laptop anakartı modeli önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aklımda bir proje planı var, eğer hayata geçirebilirsem forumda detaylı bir rehberini de yapacağım. Bunun için bir adet sağlam laptop anakartına ihtiyacım var.

Şu anlık sahibinden üzerinde Monster Abra A5 v15.8 anakartı buldum ve onu düşünüyorum. Araştırdığıma göre RAM ve depolama yükseltmesine (upgrade) açık bir model. Üzerindeki i7-10750H işlemci ve GTX 1650 Ti ekran kartı da oyun için yeterli seviyede görünüyor.

Bu anakartın veya serinin bilinen kronik bir sorunu var mıdır? Eğer riskliyse, 15.000 TL bütçeye kadar ikinci elde alabileceğim, projemde kullanmalık sağlam bir laptop anakartı modeli önerir misiniz?

Elinizde kalmasın da ekran kartını yukseltmeye çalışırken hocam. 15 bin az para değil.