Teşekkür ederim hocam. Gayet memnunum şu anlık, biraz oyun, video ve müzik testi yaptım gayet hoşuma gitti. Kalem için de şunu söyleyebilirim, ömrümde ilk defa kalemli tablet kullandığım için şurası iyi şurası kötü diye spesifik bir yorum yapamam ama kendi uygulamasında test ettiğimde bir sorunu olmadığını gördüm.İyi günlerde kullanın hocam. Tablet nasıl memnun musunuz? Özellikle kalemi nasıl, yazım hissiyatı falan iyi mi?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Teşekkür ederim hocam. Gayet memnunum şu anlık, biraz oyun, video ve müzik testi yaptım gayet hoşuma gitti. Kalem için de şunu söyleyebilirim, ömrümde ilk defa kalemli tablet kullandığım için şurası iyi şurası kötü diye spesifik bir yorum yapamam ama kendi uygulamasında test ettiğimde bir sorunu olmadığını gördüm.
Kalemle çalışırken elinizi tabletin ekranına koysanız bile hâla kalemi algılıyorsa iyidir.
Ekstra kalemi bastırdıkca hassasiyeti değişiyorsa daha iyi, ekstra tuşu varsa çok iyi.
Hocam bileğimi falan yaslayınca normal kalemi algılıyor onda bir sıkıntı yok, aynı şekilde bastırarak yazınca yazı boyutunu falan da büyütüyor. Onun dışında ekstra bir tuşu yok üzerinde, bluetooth ile bağlanıyorum, şarj işi de tabletin yanına kendisi yapışıp şarj oluyor.Kalemle çalışırken elinizi tabletin ekranına koysanız bile hâla kalemi algılıyorsa iyidir.
Ekstra kalemi bastırdıkca hassasiyeti değişiyorsa daha iyi, ekstra tuşu varsa çok iyi.
Pabola
Uzman
Hocam bileğimi falan yaslayınca normal kalemi algılıyor onda bir sıkıntı yok, aynı şekilde bastırarak yazınca yazı boyutunu falan da büyütüyor. Onun dışında ekstra bir tuşu yok üzerinde, Bluetooth ile bağlanıyorum, şarj işi de tabletin yanına kendisi yapışıp şarj oluyor.
Hâlâ memnun musunuz hocam? Okulda kullandınız mı yazım hissiyatı not uygulaması vs nasıl? Tekrar satışa konulursa alacağım.
Memnunum hocam, üniversitede hali hazırda kullanıyorum şu an. Yazım hissiyatı olarak gayet güzel geldi bana, bileğimi dayayarak falan yazınca hiçbir sorun yaşamıyorum ama iPad'den falan geçen biriyseniz nasıl olur bilmiyorum. Not uygulaması için de konuşacak olursam şu anlık sadece renk ve yazı kalınlığını vs. değiştirerek düz yazı yazdım sadece ama yazı kağıdını dikey/yatay yapma, kareli/çizgili yapma, beyaz/sarı/siyah yapma, A4/A5 boyutu yapma gibi seçenekler var. Onun dışında düz çizgi, kare, yuvarlak vs. gibi şekiller çizerken de şekli çizdikten sonra kalemi basılı tutunca şekilleri düzeltiyor, bu özellik hoşuma gitti. Özellikle sormak istediğiniz başka bir şey varsa yardımcı olmaya çalışırım.Hâlâ memnun musunuz hocam? Okulda kullandınız mı yazım hissiyatı not uygulaması vs nasıl? Tekrar satışa konulursa alacağım.
Pabola
Uzman
Memnunum hocam, üniversitede halihazırda kullanıyorum şu an. Yazım hissiyatı olarak gayet güzel geldi bana, bileğimi dayayarak falan yazınca hiçbir sorun yaşamıyorum ama IPad'den falan geçen biriyseniz nasıl olur bilmiyorum. Not uygulaması için de konuşacak olursam şu anlık sadece renk ve yazı kalınlığını vs. değiştirerek düz yazı yazdım sadece ama yazı kağıdını dikey/yatay yapma, kareli/çizgili yapma, beyaz/sarı/siyah yapma, A4/A5 boyutu yapma gibi seçenekler var. Onun dışında düz çizgi, kare, yuvarlak vs. gibi şekiller çizerken de şekli çizdikten sonra kalemi basılı tutunca şekilleri düzeltiyor, bu özellik hoşuma gitti. Özellikle sormak istediğiniz başka bir şey varsa yardımcı olmaya çalışırım.
Detaylı şekilde bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Tam alacağım diyorum satıştan kaldırıyorlar tekrar stok bekliyorum. Bu sefer alacağım inşallah.
Memnunum hocam, üniversitede halihazırda kullanıyorum şu an. Yazım hissiyatı olarak gayet güzel geldi bana, bileğimi dayayarak falan yazınca hiçbir sorun yaşamıyorum ama IPad'den falan geçen biriyseniz nasıl olur bilmiyorum. Not uygulaması için de konuşacak olursam şu anlık sadece renk ve yazı kalınlığını vs. değiştirerek düz yazı yazdım sadece ama yazı kağıdını dikey/yatay yapma, kareli/çizgili yapma, beyaz/sarı/siyah yapma, A4/A5 boyutu yapma gibi seçenekler var. Onun dışında düz çizgi, kare, yuvarlak vs. gibi şekiller çizerken de şekli çizdikten sonra kalemi basılı tutunca şekilleri düzeltiyor, bu özellik hoşuma gitti. Özellikle sormak istediğiniz başka bir şey varsa yardımcı olmaya çalışırım.
Merhaba hocam tablet elime ulaştı. Sizinki kaç saatte şarj oluyor? Dün ve bugün şarja taktım 3 saat falan tuttu. Batarya büyük olduğu için normal mi değil mi anlamadım.
@Atahan,
Son düzenleme:
Hayırlı olsun öncelikle hocam. Genelde gece uyurken şarja taktığım için hiç dikkat etmedim ama isterseniz evde olduğum bir gün 0'dan 100'e kaç dk'da dolduğuna bakabilirim. Ama 3 saat biraz fazla gibi geldi açıkçası. Ayarlarda %80'den sonra şarj olmayı yavaşlatan bir ayar açık olabilir belki de.Merhaba hocam tablet elime ulaştı. Sizinki kaç saatte şarj oluyor? Dün ve bugün şarja taktım 3 saat falan tuttu. Batarya büyük olduğu için normal mi değil mi anlamadım.
@Atahan,
Pabola
Uzman
Hayırlı olsun öncelikle hocam. Genelde gece uyurken şarja taktığım için hiç dikkat etmedim ama isterseniz evde olduğum bir gün 0'dan 100'e kaç Dk'da dolduğuna bakabilirim. Ama 3 saat biraz fazla gibi geldi açıkçası. Ayarlarda %80'den sonra şarj olmayı yavaşlatan bir ayar açık olabilir belki de.
Bende anlamadım. Orijinal kablo ile 120W adaptöre takınca normal şarj animasyonu çıkıyor kendi telefonumun kablosu ile denedim hızlı şarj animasyonu çıkıyor ama 3 saat sürüyor.