Hocam şu an aklıma gelenler: PDF'leri açmak için bir uygulama olabilir, YouTube, Gmail falan. Aklıma çok da bir şey gelmiyor pek.

1-128 GB yeterli olur şahsen 64 GB iPad yeterli olduysa.
2-kendine ait not uygulaması olan markaların cihazları daha iyi olur.
3-iyi ekranlı tablet seni her türlü mutlu edecektir.
Bu dediklerime göre en ucuzdan en pahalıya MatePad 11.5 Honor pad 10 Honor pad V9 Tab H10 bakabilirsin.
Cihazı 2-3 sene kullanırsan hiçbiri üzmez ama +4 yıl sonrasında Tab H10 kesin üzmez ama diğerleri üzmeye başlayabilir.

Bi'de cihazı kullanmayı düşündüğünüz süre :)?
Hocam gün içerisinde mi yoksa yıl olarak mı sordunuz anlamadım ama ikisini de cevaplayayım. Evden 100 ile çıktığımda akşam eve gelene kadar idare ederse iyi olur, diğeri içinse 4 yıl boyunca üniversiteyi götürebilirse iyi olur.

Hocam gün içerisinde mi yoksa yıl olarak mı sordunuz anlamadım ama ikisini de cevaplayayım. Evden 100 ile çıktığımda akşam eve gelene kadar idare ederse iyi olur, diğeri içinse 4 yıl boyunca üniversiteyi götürebilirse iyi olur.

Bu durumda Pad V9 elenmeli. Honor Pad 10 - Samsung Tab S10 FE - Casper Pad H10 üçlüsünden birini seçmeniz gerekiyor.

Ekranı en iyisi olsun derseniz Casper, kullandığım süre boyunca güncel kalsın derseniz Samsung, ortalama bir şey olsun derseniz Honor...

Bu arada ekran olarak Casper > Samsung > Honor, bunu da belirtmiş olayım.

Ayrıca performans olarak da Samsung > Honor > Casper (Casper tam olarak sonda değil ama, günlük deneyimde Stock Android'ten dolayı diğerlerine benzer deneyim sunar.).

Bu durumda Pad V9 elenmeli. Honor Pad 10 - Samsung Tab S10 FE - Casper Pad H10 üçlüsünden birini seçmeniz gerekiyor.

Ekranı en iyisi olsun derseniz Casper, kullandığım süre boyunca güncel kalsın derseniz Samsung, ortalama bir şey olsun derseniz Honor...

Bu arada ekran olarak Casper > Samsung > Honor, bunu da belirtmiş olayım.

Ayrıca performans olarak da Samsung > Honor > Casper (Casper tam olarak sonda değil ama, günlük deneyimde Stock Android'ten dolayı diğerlerine benzer deneyim sunar.).
V9 1 yıl güncelleme alacak demişsiniz bende honoru güncelleme belirsizliği yüzünden eledim. Fakat V9 1 yıl alırken pad 10 kaç yıl alacak ? Ekranda da samsungu honorun önüne koymuşsunuz ama herkes tft olmasını eleştiriyor samsungun neden böyle dediniz merak ettim. Bende şuan S10FE ve xiaomi pad 7 arasındayım.

V9 1 yıl güncelleme alacak demişsiniz bende Honor'u güncelleme belirsizliği yüzünden eledim. Fakat V9 1 yıl alırken pad 10 kaç yıl alacak? Ekranda da Samsung'u Honor'un önüne koymuşsunuz ama herkes TFT olmasını eleştiriyor Samsung'un neden böyle dediniz merak ettim. Bende şu an S10FE ve Xiaomi pad 7 arasındayım.

Pad V9 tam olarak 1 sürüm güncellemesi ve 2 yıl da güvenlik güncellemesi alacak. Pad 10 ise farklı olarak 2 sürüm güncellemesi alacak, güvenlik desteği yine aynı.

Tab S10 FE'nin TFT olması negatif bir etken evet ama geri kalan parlaklık - parlaklık dengesi - kontrast vesaire önemli konularda Pad 10'daki ekrandan daha iyi, geriye sadece Pad 10'daki ekranın IPS tabanlı olması kalıyor.

Eğer kalemi sonradan alabilirseniz Xiaomi Pad 7 tercih edin.

Pad V9 tam olarak 1 sürüm güncellemesi ve 2 yıl da güvenlik güncellemesi alacak. Pad 10 ise farklı olarak 2 sürüm güncellemesi alacak, güvenlik desteği yine aynı.

Tab S10 FE'nin TFT olması negatif bir etken evet ama geri kalan parlaklık - parlaklık dengesi - kontrast vesaire önemli konularda Pad 10'daki ekrandan daha iyi, geriye sadece Pad 10'daki ekranın IPS tabanlı olması kalıyor.

Eğer kalemi sonradan alabilirseniz Xiaomi Pad 7 tercih edin.
Kalem mağazalarda var mış ama kalem, not uygulaması ve xiaomi arayüzü eleştirilmiş o yüzden telefonum da samsung olduğu için biraz s10fe ye kaydım. Kalemle pad 7 16 17k bandına geliyor bütçemi de aşıyor açıkcası.