Olay sadece IPS olması değil. Şu an baktığıma göre parlaklık dağılımı - kontrast - renk doğruluğu gibi birçok konuda Pad 10 önde.

Bu arada kimse belirtmedi ama ben söyleyeyim; Pad V9 sadece 1 adet Android güncellemesi alacak, şu an Android 15'te ve son sürümü de Android 16 olacak.

Sadece işlemci ve ekranda ufak farklar var.ha birde v9 un hoparlörleri daha iyi.ama daha yenisini almanızı öneririm daha uzun ömürlü olur.
@Atahan,

Hocam ürün linki atın, geçmişte gönderiyordu evet. Şu an HB'de satışı bulunuyor fakat 128/8 + kalem ile neredeyse 17K'ya satılıyor. Ekranı ise 90Hz. Şu an Samsung almanın ekosistem düşünmüyorsanız hiçbir mantığı bulunmuyor.

Hâla daha gönderiyor?
Aşağıda kutu içeriği bölümünde kalem bulunuyor.

Hocam ürün linki atın, geçmişte gönderiyordu evet. Şu an HB'de satışı bulunuyor fakat 128/8 + Kalem ile neredeyse 17K'ya satılıyor. Ekranı ise 90Hz. Şu an Samsung almanın ekosistem düşünmüyorsanız hiçbir mantığı bulunmuyor.

Samsung'un sitesine bakabilirsiniz, kutudan ne çıkacağı görsellerle anlatılmış. S Pen destekleyip de kutusundan S Pen çıkmayan Samsung tablet yok şu an.

Sadece işlemci ve ekranda ufak farklar var.ha birde v9 un hoparlörleri daha iyi.ama daha yenisini almanızı öneririm daha uzun ömürlü olur.
@Atahan,

Hâla daha gönderiyor?
Aşağıda kutu içeriği bölümünde kalem bulunuyor.
Samsung'un sitesine bakabilirsiniz, kutudan ne çıkacağı görsellerle anlatılmış. S Pen destekleyip de kutusundan S Pen çıkmayan Samsung tablet yok şu an.
Ben anlaşılamadım, neyse. Konu sahibi tek tek ürünleri açar karşılaştırır. Şimdiden hayırlı olsun.

Hocalarım iPad A16 için ne dersiniz peki? Ama hem 256 GB seçince fiyat çok fark ediyor hem de kalemi pahalı sanırım. Onun dışında iPhone falan da kullanmıyorum.

Yani ekranı kötü, sağlam değil önermem.
Bu arada hem iPad 10 hem MatePad kullanıyorum kesinlikle MatePad daha alınası duruyor Google sorunu hariç.