Hocam Epey'de kıyaslama yapınca V9 daha iyi duruyor sanki.Yani Pad V9'dan ziyade Pad 10 daha iyi olur, Pad V9'daki panelin 144Hz dışında bi' olayı yok.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Hocam Huawei'de Google servisleri olmamasından dolayı çok içime sinmedi. Onun dışında Honor pad V9 gayet güzel geldi, tam da bütçemde olması çok iyi oldu. Yüksek ihtimalle tercihimi bundan yana kullanacağım.
Huawei tablet bende kullanıyorum, ilk başta bende emin değildim ama şu an çok memnunum. Bütçenin sınırını kullanmana gerek yok bence.
Canepe
Uzman
Tablette Samsung, S9 FE ile beraber iyi bir ivme yakaladı fakat artık Samsung kalem gönderemeyebiliyor. Ayrıca depolama bakımından muadilleri ile biraz kıt. Ben V9'u kesinlikle almanız gerektiğini düşünüyorum. Çünkü kalem ve kılıf, farketmeseniz bile size temin açısından sıkıntı yaratacaktır. Kız arkadaşıma da aldıracağız, o da S10FE diye tutturuyordu.Hocam Huawei'de Google servisleri olmamasından dolayı çok içime sinmedi. Onun dışında Honor Pad V9 gayet güzel geldi, tam da bütçemde olması çok iyi oldu. Yüksek ihtimalle tercihimi bundan yana kullanacağım.
Hocam Epey'de kıyaslama yapınca V9 daha iyi duruyor sanki.
Hayır istatistikler önümde ve Pad V9'daki panel Pad 10'daki panele kıyasla daha kötü.
- Makaleler
- 6
Tablette Samsung S9 FE ile beraber iyi bir ivme yakaladı fakat artık Samsung kalem gönderemeyebiliyor. Ayrıca depolama bakımından muadilleri ile biraz kıt. Ben v9'u kesinlikle almanız gerektiğini düşünüyorum. Çünkü kalem ve kılıf, fark etmeseniz bile size temin açısından sıkıntı yaratacaktır. Kız arkadaşıma da aldıracağız, o da S10FE diye tutturuyordu.
Samsung kalem gönderiyor.
Canepe
Uzman
Bağlantı iletir misiniz?
Hocam bütçe konusunda çok bir sıkıntı yok aslında ama konu tablet olunca çok fazla uçmak mantıklı gelmiyor gibi bana. Zaten çoğunlukla yapacağım şeyi laptoptan yapıyorum genelde.Huawei tablet bende kullanıyorum, ilk başta bende emin değildim ama şu an çok memnunum. Bütçenin sınırını kullanmana gerek yok bence.
Samsung'un politikası bu, eğer bir modeli S Pen destekliyorsa o modelin kutusundan kesinlikle S Pen çıkıyordur.
İkisi de IPS değil mi?Hayır istatistikler önümde ve Pad V9'daki panel Pad 10'daki panele kıyasla daha kötü.
- Makaleler
- 6
Hocam bütçe konusunda çok bir sıkıntı yok aslında ama konu tablet olunca çok fazla uçmak mantıklı gelmiyor gibi bana. Zaten çoğunlukla yapacağım şeyi laptoptan yapıyorum genelde.
Yani şahsen onu öneririm ama @Silinen üye, dediği gibi panel olarak Hz dışında pek de hissetmezsin gibi. Honor pad 10 ya da MatePad 11.5 al.