S21 FE'nin SD ve Exynos arasında batarya konusunda fark var mı? Exynos olanı var bizde, bataryası gerçekten su gibi gidiyor çünkü benim cihaza kıyasla. 120 Hz kullanılmıyor hiçbir şekilde.

Ben A55 diyorum, o banttaki bütün cihazları elemiş biri olarak ;).

S21 FE'nin SD ve Exynos arasında batarya konusunda fark var mı? Exynos olanı var bizde, bataryası gerçekten su gibi gidiyor çünkü benim cihaza kıyasla. 120 Hz kullanılmıyor hiçbir şekilde.

İkisi de batarya konusunda iyi değil ama Honor 90 da batarya anlamında başarısız. Bunda fabrikasyon sorunlu SoC ve üstüne yapılan OC'nin de etkisi var. Overall olarak 6 saat dayandığı söyleniyor kullanıcıları tarafından.

Baskı uygulandığında ikiye bölünen Honor'un mu yapı kalitesi iyi?

Neredeyse hic yok. İki yonga da ayni uretim bandindan gecti ve saf gucleri de oldukca yakin.

S serileri genellikle daha iyi olur diye biliyordum. A55 daha mı iyi dersiniz?

S23 FE'ye çıkmadığınız sürece en mantıklı seçenek A55 olarak görünüyor. Keza kendimde 15 gün sonra alacağım.

S21 FE'de sorunlu SoC ve yetersiz soğutma sistemi var. Honor 90'da da sorunlu SoC mevcut, bataryası idare eder, güncelleme desteği rezalet. Mesela Samsung One UI 6.1'i dağıtıyor ama Honor daha Android 14 tabanlı MagicOS 8.0'ı dağıtmaya başlamadı bile, 1 ay sonra gelecek diyorlar.

Bence çok başarılı fiyatına göre. S21 FE ile arasında bariz fark var. Bir günü çok rahat çıkarıyorum ben. Elbette telefonu doğru düzgün kullanarak. 120 Hz gayet rahat kullanabiliyorum.

Ekran süreniz nedir hocam? Bu işin bencesi - sencesi yok. Sayısal veriler ile gelin.

Ekran süreniz nedir hocam? Bu işin bencesi - sencesi yok. Sayısal veriler ile gelin.

8 saat civarı alıyorum. Bir günde full mobil veri kullandığımda 6 civarına düşüyor. Genelde kablosuz kullanıyorum. Adaptive resolution açık. Arkaplanda çalışan 2-3 uygulama dışında sonradan kurulma uygulamam yok.

İlginç... Bu cihazı alan kişilerin %90'ından fazlası "7 - 8 saati görürseniz elinizi öpüp başınıza koyun." diyordu. Ancak ben yine de önermiyorum, önceden bu markayı epey severdim ama maalesef kendileri raydan çıktı. Bütün Çinlilerin kaderi aynı sanırım.

İlginç... Bu cihazı alan kişilerin %90'ından fazlası "7 - 8 saati görürseniz elinizi öpüp başınıza koyun." diyordu. Ancak ben yine de önermiyorum, önceden bu markayı epey severdim ama maalesef kendileri raydan çıktı. Bütün Çinlilerin kaderi aynı sanırım.

Ben çok özenli kullanıyorum, şarjını da düzgün ediyorum. Takıntılıyım zaten arkaplan uygulamaları konusunda. Sistemde bloat uygulama neredeyse yok o konu epey sevindirdi. Hayatımda ilk defa bir telefona bu kadar minimal oranda debloat yaptım.

önceden bu markayı epey severdim

Ben hiçbir markayı sevmem. Hepsinin amacı aynı. Kar maksimizasyonu. Modelden memnunsam memnunum derim, değilsem de değilim derim ki 90'ın sevmediğim yanları var. O da başka bir videonun konusu.

Ben çok özenli kullanıyorum, şarjını da düzgün ediyorum. Takıntılıyım zaten arka plan uygulamaları konusunda. Sistemde bloat uygulama neredeyse yok o konu epey sevindirdi. Hayatımda ilk defa bir telefona bu kadar minimal oranda debloat yaptım.

Doğru diyorsun ancak bu marka son zamanlarda Xiaomi ile aynı stratejiye yöneldi = hiç olmadığı kadar fazla cihaz çıkarmak...

Mesela 27 Mayıs'ta Honor 200 serisi geliyor, daha Honor 90 - 100 geleli ne kadar oldu ki? Ayrıca güncelleme konusunda maalesef çok zayıflar.

Çinlilerden bi' Nothing farklı ama o da millete S23 FE fiyatına A35 rakibi Phone (2a) itelemeye çalışıyor.