Ayrıca güncelleme konusunda maalesef çok zayıflar.

Evet birisi o ama OS'ları daha çok çıtır. Böyle sanki prototip aşamasından yeni çıkmış, daha içine eklenecek epey şey olan bir OS gibi.

1716586137314.webp

2020 yılında ayrılmadan önce zaten Huawei tarafından geliştirilmiş, ardından 2020'nin sonundaki ayrılığın ardından bağımsızlığını yeni ilan etmelerini etkisi olabilir. İsim değişikliği de 7 sürümü ile gelmiş. Toplasan 2-3 yıllık bir bağımsızlık süreci var. Tamamen bağımsız olarak MagicOS'u geliştirmeleri için daha kat edilecek epey yol var.

Neyse ki akıcı, glitchleri epey az, kaynak tüketimi de iyi şu ana kadar. En azından benim deneyimlerim bu şekilde. Bloat uygulama sayısının azlığı benim için çok önemli bir artı. One UI mesela, S21 FE'nin içini ne kadar bakteri varsa hepsiyle doldurmuşlar. O kadar alakasız sayıda o kadar çok şey var ki...

One UI mesela, S21 FE'nin içini ne kadar bakteri varsa hepsiyle doldurmuşlar. O kadar alakasız sayıda o kadar çok şey var ki...

Maalesef One UI'ın da tek kusuru bu. Neyse ki ADB ile kaldırılabiliyor ancak bu yöntem depolamada yer açmıyor.

MagicOS konusundaki dediklerinize de birebir katılıyorum.

Realme GT2 veya Honor 90 tavsiye ederim. İki seçenekten birini seçenek olsaydım GT2'yi seçerdim yazılımsal olarak daha iyi gibi görünüyor.

Realme GT2 veya Honor 90 tavsiye ederim. İki seçenekten birini seçenek olsaydım GT2'yi seçerdim yazılımsal olarak daha iyi gibi görünüyor.
Realme GT 2 19 bin TL şu an.

Prompt: 15000 TL bütçeye göre Hepsiburada'dan telefon önerileri verir misin?

Elbette, 15.000 TL bütçe ile Hepsiburada üzerinden standart günlük kullanım için önerilebilecek telefonlar şunlar:
Bu modellerin dışında, Samsung Galaxy S21 FE, Poco F4, ve Vivo V23 5G gibi alternatifler de mevcut3. Seçim yaparken işlemci performansı, kamera kalitesi, pil ömrü ve ekran özellikleri gibi kriterleri göz önünde bulundurmanızı öneririm. İhtiyaçlarınıza en uygun telefonu seçmek için kullanıcı yorumlarını ve detaylı özellikleri incelemek de faydalı olacaktır. İyi alışverişler dilerim!