15 dolara RDR 2 vs CS2 Seçkin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ateş Hekimoğlu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 471
CS Prime'ı sonra alırsın boş ver, git RDR 2 al derim.
Ben de öyle düşündüm ama dediğim gibi para verdiğimde sırf Online modu için vermiş olacağım zira pahalı hikayeli oyunları ya korsan ya da paylaşımlı hesap yoluyla zaten oynayabiliyorum ama RDR2'nin kütüphanemde durması da cezbediyor biraz. Online kısmı sarar mı? Arkadaş olmadığı zamanlarda da oynanır mı?

RDR2 Online tam anlamıyla bir hile cenneti haline geldi ve Rockstar da desteği tamamen kesti. Tüm ekibin GTA 6’ya yönlendirildiğini açıklamışlardı zaten. Eğer yanında arkadaşların yoksa, RDR2 Online’dan keyif alacağını pek sanmıyorum hocam.

Ben online'ını nedense bilgisayarımda açılmadığı için oynayamadım. Çok aşırı övüldüğünü görmedim ama, bilmiyorum.

Ben hiç görmedim öyle bir şey.
Üst üste 2 kere sağlam M4A1S düşmüştü arkadaşıma 100-120 dolar falandı toplamaları yanlış hatırlamıyorsam...
Şans faktörü ama 5-10 dolarlık skin düşüyor 1-2 ayda 1 oranı o kadar düşük değil.

Ben daha bu hafta 54 dolarlık skin düşürdüm. Eğer düzenli olarak oynarsanız oyuna verdiğiniz parayı amorti edersiniz.

Ben daha bu hafta 54 dolarlık skin düşürdüm. Eğer düzenli olarak oynarsanız oyuna verdiğiniz parayı amorti edersiniz.
Skin düşürmek derken oyunda kasa harici şeylerde mi kazanabiliyorsunuz? Yoksa gelen kasaları mı açıyorsunuz? Para verip anahtarla kasa açmak değer mi yani?

Skin düşürmek derken oyunda kasa harici şeylerde mi kazanabiliyorsunuz? Yoksa gelen kasaları mı açıyorsunuz? Para verip anahtarla kasa açmak değer mi yani?
Hayır değmez. 4 ürün veriyor ikisini seçiyorsunuz. 1 kasa, 1 skin, 1 çıkartma veriyor. Genelde kasa ve skini seçiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…