CS Prime'ı sonra alırsın boş ver, git RDR 2 al derim.
Ben de öyle düşündüm ama dediğim gibi para verdiğimde sırf Online modu için vermiş olacağım zira pahalı hikayeli oyunları ya korsan ya da paylaşımlı hesap yoluyla zaten oynayabiliyorum ama RDR2'nin kütüphanemde durması da cezbediyor biraz. Online kısmı sarar mı? Arkadaş olmadığı zamanlarda da oynanır mı?

Ben de öyle düşündüm ama dediğim gibi para verdiğimde sırf Online modu için vermiş olacağım zira pahalı hikayeli oyunları ya korsan ya da paylaşımlı hesap yoluyla zaten oynayabiliyorum ama RDR2'nin kütüphanemde durması da cezbediyor biraz. Online kısmı sarar mı? Arkadaş olmadığı zamanlarda da oynanır mı?
RDR2 Online tam anlamıyla bir hile cenneti haline geldi ve Rockstar da desteği tamamen kesti. Tüm ekibin GTA 6’ya yönlendirildiğini açıklamışlardı zaten. Eğer yanında arkadaşların yoksa, RDR2 Online’dan keyif alacağını pek sanmıyorum hocam.

Ben online'ını nedense bilgisayarımda açılmadığı için oynayamadım. Çok aşırı övüldüğünü görmedim ama, bilmiyorum.

Skin düşürmek derken oyunda kasa harici şeylerde mi kazanabiliyorsunuz? Yoksa gelen kasaları mı açıyorsunuz? Para verip anahtarla kasa açmak değer mi yani?
Hayır değmez. 4 ürün veriyor ikisini seçiyorsunuz. 1 kasa, 1 skin, 1 çıkartma veriyor. Genelde kasa ve skini seçiyorsunuz.