Torukojin Kaneki

Başarılı
Yer
Manisa
Merhaba, ben Manisa'dayım. 9. sınıfım şu an. Yaz tatilinde İstanbul'a gidip komi olabilir miyim? Abim olabilirsin dedi. O üniversitede ve yaz tatilleri çalışıyor. Benim içinde mümkün müdür? İngilizce sipariş alabilirim. Mümkünse yaz gelene kadar bir dil geliştirip o dilde de sipariş alabilecek seviyeye gelmek istiyorum. Bana niş bir dil lazım tabii ki işe alsınlar. Mümkün müdür?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüksek ihtimalle mümkün ancak işletmeye bağlı bir durum bu, tâbi sırf çalışmak önemli değil; konaklama, yemek, hijyen gibi masrafların da olacak aklında bulunsun.
O masraflar bana mı ait yoksa kalacağım yeri yemeği kendi mi ödüyor işletme? Abimin evinde kalabilirim aslında.

O masraflar bana mı ait yoksa kalacağım yeri yemeği kendi mi ödüyor işletme? Abimin evinde kalabilirim aslında.
İşi sağlayacak işletmeye bağlı konaklama durumu, net bir şey söylemek zor ama garanti olan tek şey etinden kemiğinden yararlanacakları olma durumu, kobiliğin çalışma temposu yüksektir, yorucu olur.

Yevmiyeyle calisacak komi her isletmenin aradigi bir nimettir. Bu topa girenlerde girdiklerine deger olmasi acisindan akliniza gelebilecek butun isleri size kitleyebilir, bir şey dediginizde bir daha gelme diyerek sorunu cozebilir.
Kendin pisir kendin ye tarzi alkollu mangalli yerler bu tarz elemanlari surekli arar oralarda sansin daha yuksek olur. Kucuk duruyorsan almama ihtimalleri yuksek. Ve yapilacak is degil. Onermem.
Zaten duzgun bir yer çocuk isci almayacaktir.

Yevmiyeyle calisacak komi her isletmenin aradigi bir nimettir. Bu topa girenlerde girdiklerine deger olmasi acisindan akliniza gelebilecek butun isleri size kitleyebilir, bir şey dediginizde bir daha gelme diyerek sorunu cozebilir.
Kendin pisir kendin ye tarzi alkollu mangalli yerler bu tarz elemanlari surekli arar oralarda sansin daha yuksek olur. Kucuk duruyorsan almama ihtimalleri yuksek. Ve yapilacak is degil. Onermem.
Zaten duzgun bir yer çocuk isci almayacaktir.
Ne önerirsiniz o zaman?

Komilikten sonra garsonluk yapabilmek için 1.5 2 sene komilik yapmanı istiyorlar genelde. Bence verdiğin çabaya asla değmiyor.

Bunun yerine senin işine her zaman yarayabilecek seni çok hamal yapmayacak bir iş bul kendine.