150.000 TL araba tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan batucuk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    araba bin
Bütçe
150000
Rus arabası oranın ilklimleri’ne göre uygun. Sıcak iklimde hararet sorunu olduğu için pek tutulmaz.
Tofaş fanı takıp onu hallediyorlar fakat kaportası çok kötü Vega'nın. O bütçede en mantıklısı Broadway, GTS veya türevleri olabilir.

İkinci ilanda kaporta biraz fazla yamuk lakin diğerleri gayet güzelmiş, hoşuma gitti. Yakın zamanda ben de araba bakıyordum ortalama 160.000-170.000 bandına hocam fakat Kocaeli'de bir tık daha pahalı piyasa. Çevre illere gitmeye pek zamanım olmasa da ayırmak zorunda kalacağım gibi.

Asla alınmazlar.

Hocam peki lada Vega nasıldır? Direksiyonunun ağır olduğunu biliyorum araba sürmeyi öğrenebileceğim bir araba olmalı.

Lada Vega konforsuz bir araba ama burada önerilen tüm arabalardan daha mantıklı. Alabiliyorsan temizini bul ve onu al.

Yumurta kasa accent bulabilirsen.

Sakın 3 silindirli Hyundai almasın ama.

Taunus ve Tofaş gurubuna yanaşma. Tempra belki. Vectra'dan da uzak dur. İlk çıktığı yıllar bile korkulan bir arabaydı.

Lada Vega, Samara
Skoda Favorit
Hyundai Accent
Broadway

Bu dört araba dayanıklı arabalardır. Bu fiyatta bile seni üzmezler. Tempra belki dedim ama onun da elektronik aksamı fazla ve bu fiyat bandına elektronik aksamı çok araç alırsan başına dert olur. Uğraşır durursun. Bu bütçede alacağın araba kütük gibi olmalı. Saydığım dört araba da kütük gibi. Bozulup masraf çıkaramazlar çünkü masraf çıkarabilecek bozulacak aksamları yok. Direksiyon+Koltuk+Tekerler+Motor'dan başka aksamı olan araba alınmaz bu paraya.

Toros'da öneririm ama Broadway'a göre bu fiyat bandında daha hor kullanılmışları çıkar çünkü zamanında Broadway nispeten daha çok şehir insanına hitap ediyordu fakat Toros'un göbek adı Dağ Keçisi.

Bu konumu da okuyabilirsin fikir sahibi olursun.

Son olarak bulabilirsen Flash alabilirsin çok seri arabadır ama bu fiyat bandında yoktur sanırım. Sana önerim borç harç bulup bütçeni arttırman çünkü diğer türlü aldığın bu arabalar da sana ayriyeten masraf çıkarabilir.

Son düzenleme:
Yumurta kasa da 3 silindir dizel yok. Dediğin motor milenyum kasa da var da. O paraya 3 silindir çok zor zaten. Asla tavsiye etmiyorum 3 silindir çok çektirdi zamanında.

Tamam o zaman hocam ama olurya denk falan gelir. Tekrar uyaralım biz üç olsun. Üç silindirli Hyundai almayın aldırmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…