Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 150000
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Bende var şu an 3 silindir Hyundai.2005 Hyundai Accent Admire 1.5 CRDI GL
Umarım sıkıntı çıkarmaz hocam. Hyundai iyidir güzeldir bende de 2014 Elantra var ama 3 silindir sıkıntı. 4 bulursa temizinden alabilir.
Bir kaç güne galeriye bırakıp gidip 0 araba alacağım ben ya. En temizi.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Bir kaç güne galeriye bırakıp gidip 0 araba alacağım ben ya. En temizi.
Emektarı satıyorsunuz yani. Ne alacaksınız hocam? Hayırlısı olsun.
Onda bile sıkıntı çıkabiliyor hocam. Gördünüz biraz önce 2023 Ibıza sıkıntı çıkarmış. Bazı insanlara denk geldim sıfır araba alıyorlar fakat kaput değişmiş vb..
Aklımda Opel Crossland, Corolla, Megane ve focus var.Emektarı satıyorsunuz yani. Ne alacaksınız hocam? Hayırlısı olsun
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Aklımda Opel Crossland, Corolla, Megane ve focus var.
Bizde 2023'ün son ayında Focus Active Still aldık hocam. Kampanyalarla falan bayağı uyguna geldi ama işte iki aylık olmasına rağmöen 2023 model gözüküyor yapacak bir şey yok. Ben sedan yerine SW öneririm hocam. Daha az tutulsa da daha donanımlı + arkada bağımsız süspansiyon sayesinde daha konforlu + geniş bagaj.
HB modelde de sedana göre daha çok donanım var ve yine arkada bağımsız süspansiyon var ve daha ucuz fakat bagaj ciddi anlamda ufak. Keşke paramız olsaydı da SW alsaydık. SW'leri seviyorum zaten.
Saydığınız araçlar arasından da konfor donanım ve kalite bakımından bir sıralama yapacak olursam eğer Focus>Opel>Corolla>Megane derdim. Tutulma ve parça fiyatı, hızlı satış konularında falan ise Megane>Corolla>Focus>Opel derdim.
Focusun otomatik şanzımanı sıkıntı çıkarıyor deniyor. Biraz ön yargım var harici güzel araba.Bizde 2023'ün son ayında Focus Active Still aldık hocam. Kampanyalarla falan bayağı uyguna geldi ama işte iki aylık olmasına rağmöen 2023 model gözüküyor yapacak bir şey yok. Ben sedan yerine SW öneririm hocam. Daha az tutulsa da daha donanımlı + arkada bağımsız süspansiyon sayesinde daha konforlu + geniş bagaj.
HB modelde de sedana göre daha çok donanım var ve yine arkada bağımsız süspansiyon var ve daha ucuz fakat bagaj ciddi anlamda ufak. Keşke paramız olsaydı da SW alsaydık. SW'leri seviyorum zaten.
Saydığınız araçlar arasından da konfor donanım ve kalite bakımından bir sıralama yapacak olursam eğer Focus>Opel>Corolla>Megane derdim. Tutulma ve parça fiyatı, hızlı satış konularında falan ise Megane>Corolla>Focus>Opel derdim.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Focusun otomatik şanzımanı sıkıntı çıkarıyor deniyor. Biraz ön yargım var harici güzel araba.
Bizim para otomatiğe yetmedi manuel aldık
Olabilir bilgim yok o yönde.
Hocam bu araba size ne kadar hitap eder bilmem ama motor yeni yapılmış, airbag var, içi geniş ve ferah, Fransa'da hâlâ tercih edilen ve sorumsuzluğu ile nâm salmış bir araba. Motoru çok güçsüz ama onun dışında mükemmel bir araba. Eğer motor cidden yeni yapildiysa uzun yıllar binersin. Cebimde 150 bin liram olsa nu arabayi alırdım. Eğer Ankara'da isen arabayı al tanıdık bir ustaya veya ekspere götür. Motor sağlamsa al. Boya masrafı falan da yok.
Son düzenleme:
Dostlar selam iyi geceler, 150-160 bin bandına araba alacağız. Olabildiğince modern ve düzgün (Yürüyen, sorun çıkartmayacak.) Araba lazım.
Tofaş şahin.
Tempra SX.
Renault broadway.
Renault R12 toros.
Albea grubuna bakabilirsin.