Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 130.000 TL
150 bin liralık sistemde 5070 Ti kullanmak kadar saçma bir şey yok. 95 bin liralık hazır sistemlerde bile 5080 var. Bu parça kalitesi sevdası yüzünden insanlar ihtiyaçları bile olmayan X870 çipli anakartlara, 64 GB RAM'lere yöneliyor.
ilk listeyı 2 arkadas ortalama bılgı ıle spesifik bır sırketten fıkır olması acısından toplamıstık, amacımız bılır kısılerın fıkrını almak ıcın aklımızdakı sebı belırtmekti. Saolsunlar guzel bır amd tabanlı bir liste yaptılar ki onun uzerınden ılerlemedık, elımdekı tum parcalar sıfır 5070ti palit dahıl hedıyedır, paramla tercıhım olan setupta 5080 tarzı bır setup olacaktır zaten ki, Marix arkadasımız 130k civarı guzel bır setup yaptı. Konu altındaki yorumlara bakarsanız daha iyi anlamıs olursunuz. @Lorien150 bin liralık sistemde 5070 Ti kullanmak kadar saçma bir şey yok. 95 bin liralık hazır sistemlerde bile 5080 var. Bu parça kalitesi sevdası yüzünden insanlar ihtiyaçları bile olmayan X870 çipli anakartlara, 64 GB RAM'lere yöneliyor.
Konuyu sonuna kadar okumadım o yüzden görmemişimdir kusura bakmayın.ilk listeyı 2 arkadas ortalama bılgı ıle spesifik bır sırketten fıkır olması acısından toplamıstık, amacımız bılır kısılerın fıkrını almak ıcın aklımızdakı sebı belırtmekti. Saolsunlar guzel bır amd tabanlı bir liste yaptılar ki onun uzerınden ılerlemedık, elımdekı tum parcalar sıfır 5070ti palit dahıl hedıyedır, paramla tercıhım olan setupta 5080 tarzı bır setup olacaktır zaten ki, Marix arkadasımız 130k civarı guzel bır setup yaptı. Konu altındaki yorumlara bakarsanız daha iyi anlamıs olursunuz. @Lorien
Selamlar 
Dün kasa geldi testleri yaptım 80 dereceyı gecmezken 5400leri goruyorum cpuda, ekran kartıda guzel performans verdi, tüm kurulumu kendim yaptım. Ankartı eski kasadan skerken gözle en azindan kontrol ettim heryeri terleme vs sorun yoktu sıfır gibiydi. Bu arada sogutucu sıgmaz diye dusunmustuk miss oturdu tam orası ıcın yapılmıs gıbı.
Amd anakart spu ram birkaç ay sonra yukselerım cıkan parcaları sahıbındene koydum bile.
Buarada Rgbleri anakarta bağlayamadım sanırım rgb modul ıle cozebılcem ki fan hub bugun gelır on arka fanlarıda aktıf etcem inşallah.
Rdg ıcın fıkrınız varsa paylasırsanız sevınrıım bu arada. Benım anakartımda 4 pin var rgb için pompın pini 4lü ama biri boş yani 3 lü.
Destekleriniz için çok saolun. @Ayhan Dönmez @20424
Dün kasa geldi testleri yaptım 80 dereceyı gecmezken 5400leri goruyorum cpuda, ekran kartıda guzel performans verdi, tüm kurulumu kendim yaptım. Ankartı eski kasadan skerken gözle en azindan kontrol ettim heryeri terleme vs sorun yoktu sıfır gibiydi. Bu arada sogutucu sıgmaz diye dusunmustuk miss oturdu tam orası ıcın yapılmıs gıbı.
Amd anakart spu ram birkaç ay sonra yukselerım cıkan parcaları sahıbındene koydum bile.
Buarada Rgbleri anakarta bağlayamadım sanırım rgb modul ıle cozebılcem ki fan hub bugun gelır on arka fanlarıda aktıf etcem inşallah.
Rdg ıcın fıkrınız varsa paylasırsanız sevınrıım bu arada. Benım anakartımda 4 pin var rgb için pompın pini 4lü ama biri boş yani 3 lü.
Destekleriniz için çok saolun. @Ayhan Dönmez @20424
Dosya Ekleri
argent4380
Çalışkan
Ssd nerede?Bu şekilde önerim olur, 135.000 TL.
9950X3D
Anakart.
RAM 64 GB.
Ekran kartı 5080.
Kasa.
PSU.
Soğutucu.
@Hakancyp
@argent4380, arakdaşın elinde disk olduğu için SSD eklememişim, bende nasıl böyle bir hata yaparım diye bakıyorum.
Konu başında belirtmiş.
Konu başında belirtmiş.