Bütçe
1500 TL
Rainbow Six, Valorant, CS için alıyorum arada müzik de dinliyorum. Bütçe 1500 TL eğer değer diyorsanız çok az yukarı çıkabilirim.
Ek olarak arkadaşımda az kullanılmış kablolu Steel Series Arctis 1 kulaklık var 2000 TL'ye veririm dedi onu almak mantıklı olur mu?
Aşağıya da birkaç tane bırakıyorum bunlar adını duyduklarım. Pek bilgim yok. Bunu al derseniz araştıracağım.
Corsair HS75 XB Wireless CA-9011222-EU Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus TUF Gaming H1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus Tuf Gaming H3 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
HyperX Cloud Stinger Core HX-HSCSC2-BK/WW Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus Tuf Gaming H3 7.1 Gri Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
HP Omen Blast 1A858AA 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
SteelSeries Arctis Nova 1P Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Corsair HS50 PRO CA-9011215-EU Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Razer Blackshark V2 X Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Razer Kraken X Lite RZ04-02950100-R381 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Aralarında en mantıklısı Blackshark V2 X gibi. İtopya üzerinde yeşil versiyonu 1600 TL şu an.
Kablolu Steel Series Arctis 1 ise parasını pek hak etmiyor, malzeme kalitesi de duyduğuma göre pek sağlam değil.