15.000 bütçe ile RX 580 hem de Turbox? Gamepower PSU? Asla alınmaz. En kötü RTX 2060 sistem çıkar. En kötü o da.
15.000 bütçe ile RX 580 hem de Turbox? Gamepower PSU? Asla alınmaz. En kötü RTX 2060 sistem çıkar. En kötü o da.
Ben her şeyi kaliteli tutum, PSU hariç; siz de toplayın, göreyim. PSU dandirik, SSD dandirik, RAM dandirik, kasa dandirik olacak; olsa ben de toplardım.15.000 bütçe ile RX 580 hem de Turbox? Gamepower PSU? Asla alınmaz. En kötü RTX 2060 sistem çıkar. En kötü o da.
Bilmiyorsanız konuşmamanızı rica ediyorum. 15.000 TL bütçe de Turbox RX 580 koymuşsunuz, ki RX 580 bile değil, modlu RX 480.Ben her şeyi kaliteli tutum, PSU hariç; siz de toplayın, göreyim. PSU dandirik, SSD dandirik, RAM dandirik, kasa dandirik olacak; olsa ben de toplardım.
Benim attığım ilan da örnek sistem, daha ucuza en azından Turbox RX 580 yerine, RTX alabiliyorsunuz. Konuyu göz ardı ediyorum, daha uğraşamayacağım, konu sahibi istediğini alsın.@michaelscofield, ben o parçaları örnek olarak attım; yani zaten diğer RX 580’lerden 100–200 TL ucuz. Attığınız ilanda ise RAM modeli, SSD modeli, kasa modeli belirtilmemiş, darboğaz bir sistem; kısaca her şey dandirik. He, bir de bilmediğimi nereden biliyorsunuz? Ve bir de sizin bilginiz yanlış; modlanmış RX 480 gibi bir mevzu yok, söylemeyim diyorum. Ama siz diğer konularda “laptopun ısı tahliyesi alt taraftan oluyor” diyen arkadaş değil misiniz?
Her şeyin ekran kartı olmadığını anlayın artık; ekran kartı 5090 olsun, ama yan bileşenler kötü olsun, o sistem yine adam akıllı performans vermez. Zaten arkadaş ders içinde kullanacakmış sistemi; bence biraz eleştiriden önce bilgi eksikliğini kapatıp öyle eleştiri yapalım, bir işin ustası olalım. Öyle insanlara “Bilmiyorsanız konuşmamanızı rica ediyorum.” Diğer forumlarda bile bu iş böyle; adam bilgisini kanıtlamış, kimse onunla münakaşaya girmiyor çünkü adam diyorsa doğrudur.Benim attığım ilan da örnek sistem, daha ucuza en azından Turbox RX 580 yerine, RTX alabiliyorsunuz.