15.000 bütçe ile RX 580 hem de Turbox? Gamepower PSU? Asla alınmaz. En kötü RTX 2060 sistem çıkar. En kötü o da.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 16.000 TL
Ben her şeyi kaliteli tutum, PSU hariç; siz de toplayın, göreyim. PSU dandirik, SSD dandirik, RAM dandirik, kasa dandirik olacak; olsa ben de toplardım.15.000 bütçe ile RX 580 hem de Turbox? Gamepower PSU? Asla alınmaz. En kötü RTX 2060 sistem çıkar. En kötü o da.
Bilmiyorsanız konuşmamanızı rica ediyorum. 15.000 TL bütçe de Turbox RX 580 koymuşsunuz, ki RX 580 bile değil, modlu RX 480.Ben her şeyi kaliteli tutum, PSU hariç; siz de toplayın, göreyim. PSU dandirik, SSD dandirik, RAM dandirik, kasa dandirik olacak; olsa ben de toplardım.
Pazarlıkla 13.000 TL'ye alınır, kalan parayla güzel bir PSU ve 2. elden SSD alınır. Konu sahibi en azından modlu Turbox RX 480 kullanmaz. İnsanlara kötü sistem aldırmayın bilmiyorsanız, üstüne de haklıymış gibi üste çıkmayın, rica ediyorum.
@michaelscofield, ben o parçaları örnek olarak attım; yani zaten diğer RX 580’lerden 100–200 TL ucuz. Attığınız ilanda ise RAM modeli, SSD modeli, kasa modeli belirtilmemiş, darboğaz bir sistem; kısaca her şey dandirik. He, bir de bilmediğimi nereden biliyorsunuz? Ve bir de sizin bilginiz yanlış; modlanmış RX 480 gibi bir mevzu yok, söylemeyim diyorum. Ama siz diğer konularda “laptopun ısı tahliyesi alt taraftan oluyor” diyen arkadaş değil misiniz?
Benim attığım ilan da örnek sistem, daha ucuza en azından Turbox RX 580 yerine, RTX alabiliyorsunuz. Konuyu göz ardı ediyorum, daha uğraşamayacağım, konu sahibi istediğini alsın.@michaelscofield, ben o parçaları örnek olarak attım; yani zaten diğer RX 580’lerden 100–200 TL ucuz. Attığınız ilanda ise RAM modeli, SSD modeli, kasa modeli belirtilmemiş, darboğaz bir sistem; kısaca her şey dandirik. He, bir de bilmediğimi nereden biliyorsunuz? Ve bir de sizin bilginiz yanlış; modlanmış RX 480 gibi bir mevzu yok, söylemeyim diyorum. Ama siz diğer konularda “laptopun ısı tahliyesi alt taraftan oluyor” diyen arkadaş değil misiniz?
Her şeyin ekran kartı olmadığını anlayın artık; ekran kartı 5090 olsun, ama yan bileşenler kötü olsun, o sistem yine adam akıllı performans vermez. Zaten arkadaş ders içinde kullanacakmış sistemi; bence biraz eleştiriden önce bilgi eksikliğini kapatıp öyle eleştiri yapalım, bir işin ustası olalım. Öyle insanlara “Bilmiyorsanız konuşmamanızı rica ediyorum.” Diğer forumlarda bile bu iş böyle; adam bilgisini kanıtlamış, kimse onunla münakaşaya girmiyor çünkü adam diyorsa doğrudur.Benim attığım ilan da örnek sistem, daha ucuza en azından Turbox RX 580 yerine, RTX alabiliyorsunuz.
Yeni konular
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-