Makaleler
1
Şu an 16 yaşındayım ve Japonya, Kyoto'da tek başıma bir evde yaşıyorum. Minyatür bir ev ama bana yetiyor. Hayatımı idare ettirebiliyorum kendimi bildim bileli sorumluluk sahibiyim. Ama şu aralar biraz fazla işkolik oldum gibi. Dışarı çıkamıyorum. Arkadaşlarımla buluşup gezemiyorum. Sadece 4 duvar arasında çizim yapıyorum ve kod yazıyorum. İşim zaten yüksek maaşlı evden çalışıyorum mantıken boş vaktim sıklıkla oluyor. Ama ben bu boş vakitleri değerlendirmek yerine iş yapmak ve çalışmak için kullanıyorum. Sizce iyi mi yapıyorum yoksa kötü mü?

Son düzenleme:
Yani her şeyin fazlası zarar diyebiliriz hocam. Ama genel olarak Japonya'da neredeyse herkes öyle sanırım değil mi? Gelecekte maddi olarak sorun yaşamazsınız fakat bir dönem gelecek paranın anlamı kalmayacak. O dönem pişman olabilirsin.
Doğru. Herkes benim gibi bu ülkede. Son dediğinizde son derece doğru. Kendime çeki düzen verip program yapmaya çalışacağım. Teşekkür ederim.

Baya özendim sana. 94 dogumluyum. Şimdi 17 yaşında olmak vardı. 17 ve 25 yaş aralıgını çok iyi değerlendirmek lazım. Bana göre hayatın en keyifli yaşları. Şimdi diyeceksin oho daha 25 yaşıma çok var. Bende öyle diyordum. Bir baktım 30 olmuşum.

Baya özendim sana. 94 dogumluyum. Şimdi 17 yaşında olmak vardı. 17 ve 25 yaş aralıgını çok iyi değerlendirmek lazım. Bana göre hayatın en keyifli yaşları. Şimdi diyeceksin oho daha 25 yaşıma çok var. Bende öyle diyordum. Bir baktım 30 olmuşum.
Haklısınız. Daha gençliğimin baharındayım. Hazır mükemmel bir ülkedeyken tadını çıkarmak lazım.

Yani iyi yapıyorsun hoş yapıyorsun da, işlere biraz ara da verebilirsin. Mesela diğer günlerde çalışıp cumartesi-pazar falan takılabilirsin kısaca günlük program misali.