Detaylar
Kim cevapladı?Klişe gelebilir ama ders çalış.
Günümüz şartlarında ezilmeden hayata tutunmanın tek yolu bu.
Ders çalışıyorum hocam zaten ama yanında başka bir şeye daha ihtiyacım var kendimi geliştirmek için.Klişe gelebilir ama ders çalış.
Spor salonuna başlamayı düşünüyorum hocam teşekkürler öneri için.Yeterli protein alabileceksen spor salonuna git. İleriki yaşlarda lazım olacak spor salonuna gidemesen de hareketli bir yaşam tarzı iyidir.
Yudo
Uzman
Alışılmışın dışında bir öneri istersen de sana diksiyon dersi almanı öneririm illa Udemy kullanmak zorunda değilsin YouTubeda da güzel içerikler var dilini iyi kullanman senin imajını öne çıkaracaktır.Ders çalışıyorum hocam zaten ama yanında başka bir şeye daha ihtiyacım var kendimi geliştirmek için.
Spor salonuna başlamayı düşünüyorum hocam teşekkürler öneri için.
Örnek video atar mısınız beğendiğiniz kanal filan varsa?Alışılmışın dışında bir öneri istersen de sana diksiyon dersi almanı öneririm illa Udemy kullanmak zorunda değilsin YouTubeda da güzel içerikler var dilini iyi kullanman senin imajını öne çıkaracaktır.
SadeceZinzap
Uzman
Oyun geliştirmeye çalış.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Ders calis.
Bir kulture gir.
Muzik dinle.
Makale oku.
Kitap oku.
Tarihin hakkinda arastirmalar yap.
Bilimsel arastirmalar yap.
Karsi cins ile yakinlik kurma. Ha dogru kisiler ile kurabileceksen kur ancak ben ne arkadaslik kuruyorum ne de sevgili durumlari. Eger sen dogru insanlarla iletisim kurdugunu dusunuyorsan sen kurabilirsin. Opsiyonel bu.
Ilgin varsa yazilim ogren.
Kesinlikle Ingilizce ogren. Ondan sonra da Rusca, Ispanyolca, Fransizca gibi diller basta olmak uzere baska bir dil ogren.
Bir kulture gir.
Muzik dinle.
Makale oku.
Kitap oku.
Tarihin hakkinda arastirmalar yap.
Bilimsel arastirmalar yap.
Karsi cins ile yakinlik kurma. Ha dogru kisiler ile kurabileceksen kur ancak ben ne arkadaslik kuruyorum ne de sevgili durumlari. Eger sen dogru insanlarla iletisim kurdugunu dusunuyorsan sen kurabilirsin. Opsiyonel bu.
Ilgin varsa yazilim ogren.
Kesinlikle Ingilizce ogren. Ondan sonra da Rusca, Ispanyolca, Fransizca gibi diller basta olmak uzere baska bir dil ogren.
Yudo
Uzman
Mennan Şahin ve Eray Özden Akçayı öneririm zaten geneli aşağı yukarı aynı şeyleri anlatıyorlar.Örnek video atar mısınız beğendiğiniz kanal filan varsa?
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-