Hafta sonlari git bir loktantayla anlas komilik yap belki fikrin degisir. Kisa yoldan para kazanmanin en kolay ve kisa yolu bu. 2 + 2 = 4 gibi basit. Evden yatarak kazanilsa ben kazanirdim. Kac sefer remote islere basvurdum aramiyorlar bile.
Dediğim gibi dışarıda çalışma planım yok.Özellikle okul başladığında devam edemez bu.

Dışarıda çalışmak istemiyorum. Özellikle okul zamanında buna hiç vaktim olmaz. Hem derslerime odaklanmak hem de az da olsa bir yerlerden gelir elde etmek istiyorum. Öyle çok fazla falan değil.

Dışarıda çalışmak istemiyorum. Özellikle okul zamanında buna hiç vaktim olmaz. Hem derslerime odaklanmak hem de az da olsa bir yerlerden gelir elde etmek istiyorum. Öyle çok fazla falan değil
Freelance çalışacaksın o zaman. Ya bi çizim yeteneğin ya da müzikal bir yeteneğin olması lazım.

Dediğim gibi dışarıda çalışma planım yok.Özellikle okul başladığında devam edemez bu.
Böyle düşünme bence. Zaten ögrenci komi/garson yaz bitimine istifasını veriyor.

Kusura bakma kardesim, yattığın yerden evden beş para kazanamazsın. Eğer güzel bir para kazanmak istiyorsan komilik yapabilirsin bahşişler falanda iyi olur turistik bir yerdeysen.

O zaman para kazanmayı direkt kafadan sil.

Böyle bir şey yok, alana göre değişir üstteki bir yorumdan örnek tasarımcılık yapabilir fakat hangi alansa iyice o işi kavraması gerek yapamazsın diye bir yorum olamaz. Ayrıca arkadaş parasını geçmiş "en azından beni geliştirebileceği bir şey olsun" demiş ne yapsa kendisine katkı.