Bütçe
17-20 bin
Yer
Antalya
17 bin TL civarında param var, zorlasam 20 bin TL olur. Bütçemi çok zorlamadan G29 almayı planlıyorum; sizce nasıl bir direksiyon seti, pişman eder mi, sorun yaşatır mı?

Genellikle ETS 2, Assetto Corsa gibi oyunlar oynarım, arada bir F1 24 oynarım. Bu bütçeye G29'dan daha iyi bir direksiyon seti var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zamanında ikinci el olarak 3 bine almıştım. Tabii şimdi bu fiyatlar yok ama ben deli gibi simülasyon oyunu hastası olduğum halde bile bir yerden sonra çok bıktırıyor ve hevesiniz kaçıyor şimdi kim kuracak falan deyip gamepad ile oynuyorsunuz. Kurmayı geçtim bir yerden sonra hevesi alınca da artık neredeyse gerek kalmıyor özellikle FH gibi arcade oyunlarda direksiyon tam bir eziyete dönüyor. Bence temiz ikinci el alın hevesiniz geçtiğinde de satarsınız. Sıfır alınmaması gerekiyor bence. Bu arada kesinlikle vitesi ile beraber alın.

Hocam 17-20K TL'ye nereden alıyorsunuz? MediaMarkt'ta 13K'ya satılıyor. Sadece MediaMarkt'a özel de değil sanırsam çoğu yerde hemen hemen bu fiyatlarda. Eski ancak güzel bir direksiyon seti, kalite anlamında diyecek bir şey zaten yok. Tek sıkıntısı ileride satmak isterseniz zor satarsınız.

Attığın linkte ürün fiyatı 19 bin TL , 13 bin TL değil.