17 yaşında biri nerede çalışabilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan m4tehan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 372
  • Etiketler Etiketler
m4tehan

Yetkin
Arkadaşlar, 17 yaşındayım. Daha öncesinde staj olarak bir otelde kasaplık yaptım, 4 ay boyunca kasap olarak. Bir stajyer ile kavga etmem sonucu kovuldum. Burger King'e girdim meydancı olarak. Hem BK hem Popeyes'de meydandan ben sorumluydum. Bir müşteriye aşırı ayar oldum, moralim gitti, o gün istifa ettim. İstifa sebebine yoğun tempo olarak girdi müdürüm. Başka bir Burger King'e başvurdum ama 4 gündür arayan eden yok. McDonald's'a da başvurdum, onda da arayan eden yok. Zor durumdayım, telefon yükseltmek için telefonumu sattım ve şu an telefonsuzum. Ne iş yapabilirim? Aklımda otel var, gene mutfak veya Tavuk Dünyası ama bilmiyorum ya. Bu arada Burger King'de herkesle iyiydim, sorunum yoktu, gayet performanslıydım.

Garsonluk yapabilirsin, lise yıllarımda yapmıştım. Güzel bir deneyim olur senin açından.

Garsonluk yapabilirsin, lise yıllarımda yapmıştım. Güzel bir deneyim olur senin açından.
İsterdim ama maalesef olmaz, uzağı görmekte sıkıntı çekiyorum yüzleri tanımakta masa numaraları vs.

İsterdim ama maalesef olmaz, uzağı görmekte sıkıntı çekiyorum yüzleri tanımakta masa numaraları vs.
O zaman bildiğin yerden devam edebilirsin bence. Sadece mutfak sektörü olarak değerlendirme LCW olur ya da kasiyerlik vs. Bu gibi diğer alanları da değerlendirebilirsin.

(LCW işe alımda yaş sınırı vs. var mı bilmiyorum)

LCW ve kasiyerlik maalesef 18 yaş üstü.

LCW ve kasiyerlik maalesef 18 yaş üstü.
Demek istediğim sadece LCW'de kasiyerlik değil. Bu bir ekmek fırını olabilir yada market olabilir...

LCW'yi aklıma geldiği için ekledim yaş olayı olmasaydı Koton'da diyebilirdim onu kastetmek istedim.

Amele olabilirsin ben akıl edemedim senin yaşlarında tekstilde zaman harcamıştım 12-13 yaşında başladım, 14-15 civarları da minimum maaşları kazanmaya başladım ama şu an aklım olsa o yaşta amele olurum sıvacılık filan öğrenirim.

Garsonluk bir erkeğin yapacağı bir iş değil garsonluk önerenler hayatının geri kalanını parasız geçirsin.

Abi moralim bozuldu istifa ettim ne demek? Sen böyle yaparsan hiçbir işte tutunamazsın zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…