Geraltın kılıcı 47

Üstün
Yer
Cintra
17 yaşındayım, 14-15 yaşlarımdan beri aralıklı olarak komilik yaptım (ve hala yapabilirim). Ancak işin zor olması sebebiyle (4'te gelip 2-3 ve hatta 4'te çıkmamdan ötürü) başka işlere yönelmek istiyorum. Ortalama 6-8 saat çalışabileceğim adamakıllı bir meslek var mı?

17 yaşında çalışabileceğin meslekler.
6-8 saat çalıştırılan eleman görmedim.
Ne kadar aldığını bilmiyorum ama bence.
Manavlarda marketlerde eleman olarak çalışabilirsin.
Fırınlarda çalışabilirsin.
Berber olabilir çırak olarak.

17 yaşında çalışabileceğin meslekler.
6-8 saat çalıştırılan eleman görmedim.
Ne kadar aldığını bilmiyorum ama bence.
Manavlarda marketlerde eleman olarak çalışabilirsin.
Fırınlarda çalışabilirsin.
Berber olabilir çırak olarak.
Hocam, marketler en az 18 istiyor. Manavlar, fırınlar ve berberlerde para vermiyor. Komilik yaptığım taktirde günde 850TL alıyorum. 6 saat part timelarda 18 istiyor. Okulu bitireyim direkt Japonya'ya taşınacağım bu sebeple. En azından orada para kazanır şirket kurarım.

17 yaşındayım, 14-15 yaşlarımdan beri aralıklı olarak komilik yaptım (ve hala yapabilirim). Ancak işin zor olması sebebiyle (4'te gelip 2-3 ve hatta 4'te çıkmamdan ötürü) başka işlere yönelmek istiyorum. Ortalama 6-8 saat çalışabileceğim adamakıllı bir meslek var mı?
Ben de 17 yaşındayım, bu yaşlarda komilikten farklı ve yorucu olmayan bir şey bulmak zor. 6-8 saat çalışabileceğin bir yer bulabileceğini sanmıyorum. Üç harfli marketler genelde 18 yaşın altında almıyor.

Fırın, pastane gibi yerlere bakabilirsin. 18 yaşın altında alan Burger King, Popeyes, McDonalds, Sbarro vb. diğer yerler var. 16 yaş ve üstü olanları sigortalı bir şekilde alıyorlar fakat genelde 8-12 saat arası çalışırsın buralarda.

Hocam, marketler en az 18 istiyor. Manavlar, fırınlar ve berberlerde para vermiyor. Komilik yaptığım takdirde günde 850TL alıyorum. 6 saat part timelarda 18 istiyor. Okulu bitireyim direkt Japonya'ya taşınacağım bu sebeple. En azından orada para kazanır şirket kurarım.

Aynı kader faklı yüzler.
Benim de amacım öyle.
Vallahi ben birkaç yer ile konuşmuştum mırın kırın ettiler bayağı.

Ben de 17 yaşındayım, bu yaşlarda komilikten farklı ve yorucu olmayan bir şey bulmak zor. 6-8 saat çalışabileceğin bir yer bulabileceğini sanmıyorum. Üç harfli marketler genelde 18 yaşın altında almıyor.

Fırın, pastane gibi yerlere bakabilirsin. 18 yaşın altında alan Burger King, Popeyes, McDonald's, Sbarro vb. diğer yerler var. 16 yaş ve üstü olanları sigortalı bir şekilde alıyorlar fakat genelde 8-12 saat arası çalışırsın buralarda.

Köle bir milletiz. Ne yapalım 10-12 saat çalışmaya devam edeceğiz demek oluyor.

Hocam, marketler en az 18 istiyor. Manavlar, fırınlar ve berberlerde para vermiyor. Komilik yaptığım takdirde günde 850TL alıyorum. 6 saat part timelarda 18 istiyor. Okulu bitireyim direkt Japonya'ya taşınacağım bu sebeple. En azından orada para kazanır şirket kurarım.

Nasıl gideceksiniz hocam Japonya'ya.