R Ranton Kouga Ziyaretçi 6 Mayıs 2025 #11 Geraltın kılıcı dedi: Doktor olacağım. Bir de babam garson olduğu için tanıdıkları var. Genişletmek için tıkla... Benim de öylede oranın sağlık sistemi bayağı katı diyorlar. Sınavları falan zor ve C2 Japonca okuma yazma vardı sanırım yanlış olmasın. Var mı dil.
Geraltın kılıcı dedi: Doktor olacağım. Bir de babam garson olduğu için tanıdıkları var. Genişletmek için tıkla... Benim de öylede oranın sağlık sistemi bayağı katı diyorlar. Sınavları falan zor ve C2 Japonca okuma yazma vardı sanırım yanlış olmasın. Var mı dil.
KS KS Geraltın kılıcı 54 Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.625 Çözümler 19 Beğeniler 3.789 Yer Cintra 6 Mayıs 2025 #12 Silinen üye dedi: Benim de öylede oranın sağlık sistemi bayağı katı diyorlar. Sınavları falan zor ve C2 Japonca okuma yazma vardı sanırım yanlış olmasın. Var mı dil. Genişletmek için tıkla... Çalışıp kursa gideceğim. İşe gitme sebebimde biraz bu aslında.
Silinen üye dedi: Benim de öylede oranın sağlık sistemi bayağı katı diyorlar. Sınavları falan zor ve C2 Japonca okuma yazma vardı sanırım yanlış olmasın. Var mı dil. Genişletmek için tıkla... Çalışıp kursa gideceğim. İşe gitme sebebimde biraz bu aslında.