FurkaN35

Becerikli
Beyler geçen seneden beri kafaya takıyorum kilo olayını. Yemek seçen biriyim; sulu yemek, yani bamya, kabak yemeği, patlıcan yemeği sevmem.
Neyse, ben geçen sene 9 ay spora gittim ama o 9 ayda ben anca 1-2 kilo almışımdır. Şu anki kilom 49, geçen seneki kilom 46'ydı ve sporu bıraktım sırf kilo alamıyorum diye.
Yani nasıl kilo alacağım çözemiyorum. Bir de ilaca başladım, biraz da iştah kesiyor, onun da etkisi var ama yani yaşıtlarımın kilosu 60 iken benim 49'larda, yani kötü bir şey.

Gainer tarzı şeyler önermeyin, var Hardline Progainer, üşeniyorum yapmaya.

Geçen seneden beri kafaya takıyorum kilo olayını. Yemek seçen biriyim; sulu yemek, yani bamya, kabak yemeği, patlıcan yemeği sevmem.
Neyse, ben geçen sene 9 ay spora gittim ama o 9 ayda ben anca 1-2 kilo almışımdır. Şu anki kilom 49, geçen seneki kilom 46'ydı ve sporu bıraktım sırf kilo alamıyorum diye.
Yani nasıl kilo alacağım çözemiyorum. Bir de ilaca başladım, biraz da iştah kesiyor, onun da etkisi var ama yani yaşıtlarımın kilosu 60 iken benim 49'larda, yani kötü bir şey.

Gainer tarzı şeyler önermeyin, var Hardline progainer, üşeniyorum yapmaya.

Cicibebe ile süt iyi kilo aldırır onu yiyebilirsin geceleri.

Yiyeceksin abi. Ne bulduysan yiyeceksin. Bak bamya konusunda sana katılıyorum ama alıştıracaksın kendini sulu yemeklere.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam elinizdeki gainer’ı içmeye bile üşenecekseniz bizden nasıl bir tavsiye bekliyorsunuz ki? Günlük kalori ihtiyacınızı hesaplayıp onun üstüne çıkmanız lazım işte.

Vallahi geçen yıl ölçtüğümde snrm 167 vardı şu an kaçım bilmiyorum.

Boya göre kilo çok az. Protein ağırlıklı kalori alımını arttırmalısın kilo alabilmek için. Ancak ben olsam doktora giderim önce. Belki kilo alamamanın altında yatan sebep sadece kalori eksikliği değildir. Ayrıca gainer hazırlamak aşırı pratik nasıl üşeniyorsunuz?😀

Önce spora başlayıp gün içinde öğünlerini düzenli yiyip ek olarak bulk shake yapman gerekiyor 1.5 yıldır spor yapıyorum 1.75 boyda 45 kiloyken şu anda 76 kiloyum üstelik temiz kütle koydum.