3500-4000 civarlarına çıkarım hocam elimdekini satıp.
Detaylar
Kim cevapladı?Dagster3532
Becerikli
İç bileşenleri sağlam diye hatırlıyorum bunu. Ve modüler olması artıya yazar. Sadece görünüşü berbat ama güç kaynağına da bakmayacağım konumda olacak zaten. Alternatif yoksa direkt alıyorum hocam.
Yani en iyisi denilebilir. GD800'den daha iyi. Aktif kullanıyorum. Daha ucuz olsun derseniz:İç bileşenleri sağlam diye hatırlıyorum bunu. Ve modüler olması artıya yazar. Sadece görünüşü berbat ama güç kaynağına da bakmayacağım konumda olacak zaten. Alternatif yoksa direkt alıyorum hocam.
Dagster3532
Becerikli
Yani en iyisi denilebilir. GD800'den daha iyi. Aktif kullanıyorum. Daha ucuz olsun derseniz:
1.000 TL paranın peşinden koşmayip bu erkek Fatma'yi alacağım hocam. Teşekkür ederim. Tasarım kötü ama zaten görmeyeceğim için problem yok.
Yani bence de en mantıklısı bu olur. İç bileşen anlamında açık ara önde. Kimine göre artı olabilir fanı RGB, tasarımı pek iyi değil evet ama modüler olması da avantaj.1.000 TL paranın peşinden koşmayip bu erkek Fatma'yi alacağım hocam. Teşekkür ederim. Tasarım kötü ama zaten görmeyeceğim için problem yok.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-