Çok aşırıya kaçılmadığı sürece normal bir şey. Amerika ve Avrupa'da 20 yaş ve ilerisinde başlıyor ilişkiler, daha küçük bile olabiliyor. Tabii, ülkenin durumu da etkiliyor; çok kapalı, dini tabuları etkileri olan ülkelerde öyle rahat olmuyor her şey. O zaman da farklı şekilde gelişiyor.
NSFW sunucusu yönetin ya da alternatif bir şeyler. 3 yıl kadar yönettim, izlediğin şeyler metaya dönmeye başlıyor. Günde yüzlerce kez aynı şeyi görmek, emin olun bayağı sıkıcı bir hal alıyor.
Arkadaşlar son 1 senedir ciddili her gün izliyorum, istesem de istemesem de bağımlısı oldum. Artık hiçbir oyun zevk vermiyor, çok fazla odaklanma sorunum var. Gerçekten bırakmam lazım artık. Nasıl yapabilirim, yardım edin.
Dayı buradakileri dinleme bunlar neler anlatmış neler söylemiş görünce gülme geldi, Kablonet'e geç orada gizli kısıtlamalar var girdiğini zannedersin ama içerik göremezsin en son sıkılır kapatırsın. İkincisi bu durum sende alışkanlık olmuş bu faydalı ya da zararlı olsun önemli değil alışkanlık durumunda bir ekipman veya bir ortam seni alıştığın şeyi yapmaya itebilir. Örneğin mastürbasyonu yaptığın yerde zihnin o bölgeyi sadece o iş için kodlayacak ve o yere gittiğinde sadece mastürbasyon yapmak isteyeceksin. Telefon veya tablette muhtemelen sende o şekilde kodlanmış durumda o yüzden telefondan ve bilgisayardan uzak durmaya çalış, köye falan git ya da tuşlu telefona geç. Gerekiyorsa telefonunun bataryasını sök geri kullanmak senin için uğraştırıcı bir hal alsın. Ama şuna emin ol önünde elinde olmayan sebepten ötürü düzeltemeyeceğin bir engel oluşmazsa asla bırakamazsın çünkü cinsel içerikler kişiye anlık dopamin salgılatıyor kolay zevk alıyorsun o yüzden bırakamıyorsun.