VakıfBank IBAN sağlıyor mu, sağlıyorsa İş Bankası gibi IBAN'a para atma kısıtlaması var mı?

Öncelikle IBAN'ın açılımı Türkçe olarak "Uluslararası Banka Hesabı Numarası" dır ve bu, ister 18 yaş üstü ister 18 yaş altı fark etmeksizin her zaman var olan bir şeydir. İş Bankası'nda yanılmıyorsam sadece onaylı İş Bankası hesaplarına havale yapılabilmekte. Diğer özellikleri için 18 yaş üstü şart.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten hesabı velim ile açacağım, benim kriterlerimi karşılayacak bir kart arıyorum.

O nasıl oluyor, detaylı anlatır mısınız?
Velinizle birlikte şubeye gidip İş Bankası İlk İmza hesabı açarsanız Nays hesabı açıp onaylayarak Papara gibi kullanabilirsiniz. İş Bankası hesabınızda sadece şubeden tanımlatacağınız IBANlara transfer yapabilirsiniz ve Havale/EFT ücreti ödersiniz. Ama eğer Nays'ı da kullanırsanız Nays üzerinden tüm hesaplara ücretsiz transfer yapabilirsiniz. İş Bankası 18 yaş altı hesapta sadece bir kampanya var (aşağıdaki linkteki kampanya). Nays'ta ise Spotify, Netflix, E-ticaret platformlarında cashback var.

Her iki hesapta da aylık/yıllık kesinti yok. İşCep uygulamasını kullanabiliyorsunuz. Son olarak 18 yaşınıza girince İş Bankası hesabınızda daha çok kampanya olacak ama banka kampanyası olduğu için çok kullanışlı değiller.

Kısacası tam istediğiniz gibi.

Öncelikle IBAN'ın açılımı Türkçe olarak "Uluslararası Banka Hesabı Numarası" dır ve bu, ister 18 yaş üstü ister 18 yaş altı fark etmeksizin her zaman var olan bir şeydir. İş Bankası'nda yanılmıyorsam sadece onaylı İş Bankası hesaplarına havale yapılabilmekte. Diğer özellikleri için 18 yaş üstü şart.
VakıfBank için sordum ben, İş Bankasında sadece kayıtlı ibanlara para gönderimi sağlanıyor bu ibanlarda şubede kayıt ettiriliyor diye biliyorum. VakıfBank'ta böyle bir mevzu var mı?

VakıfBank için sordum ben, İş Bankasında sadece kayıtlı ibanlara para gönderimi sağlanıyor bu ibanlarda şubede kayıt ettiriliyor diye biliyorum. VakıfBank'ta böyle bir mevzu var mı?

Gördüğüm kadarıyla, maalesef VakıfBank'ta bu durum yok gibi gözüküyor. 18 yas alti devlet bankası hesapları genel olarak kısıtlı.

VakıfBank için sordum ben, iş bankasında sadece kayıtlı ibanlara para gönderimi sağlanıyor bu ibanlarda şubede kayıt ettiriliyor diye biliyorum. VakıfBank'ta böyle bir mevzu var mı?

VakıfBank müşteri hizmetleri direkt istenen hesaba para gönderebileceğimi söyledi. İş Bankası sadece tanımlanan hesaplarda para transferi yapabileceğimi söyledi.

VakıfBank'ta yapamayacağın tek şey kredili ürünler. Onun dışında yatırım dahil her şey serbest.