18 yaş altı için iş tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YunaUK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 86
  • Etiketler Etiketler
    18 yaş yaş

YunaUK

Becerikli
Merhaba 18 yaş altıyım. 18 yaş altı olarak nerelerde iş bulabilirim? Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

İlgi alanlarını da göz önünde bulundurarak tanıdığında çalışabilirsin.

Yakınlardan olarak dayım elektrikci ama başka bir ilcede calışıyor o yüzden onun yanında calışamiyorum onun dışında başka bir yanında calışabileceğim yakınım yok.

Tab gıdanın işletmelerinde iş bulabilirsin.

Anladım teşekkür ederim tab gıda olarak Burger King'e baktım ama nereden başvurabilirin maaş konusunda nasıl olur gibi bilgileri bulamadığım icin kararaız kaldım.

Anladım teşekkür ederim tba gıda olarak Burger King'e baktım ama nereden başvurabilirin maaş konusunda nasıl olur gibi bilgileri bulamadığım icin kararaız kaldım.

Yaşınızı söylememişsiniz, en az 16 şartı var. Gidip ailenizle beraber başvurmanız gerekiyor (buradaki çalışanlar öyle demişti) maaş konusunu orada söylerler.

Gitmek istemiyorum ama yine de başvurmak istiyorum derseniz:

17 yaşındayım. Çağrı merkezinde çalışabilir miyim?

Yanlış hatırlamiyorsam 17 yaşındakiler genc işci sayılıyordu yasal olarak size bakmakla yükümlü kişiyle (aile vb) beraber vekaletname verip işte calışabiliyordunuz.

Yaşınızı söylememişsiniz, en az 16 şartı var. Gidip ailenizle beraber başvurmanız gerekiyor (buradaki çalışanlar öyle demişti) maaş konusunu orada söylerler.

Gitmek istemiyorum ama yine de başvurmak istiyorum derseniz:

Anladım teşekkür ederim ayrıca vekaletname vermek gerekiyor mu ya da başvurmadan önce ekstra işlem yapmak gerekiyor mu?

Yanlış hatırlamiyorsam 17 yaşındakiler genc işci sayılıyordu yasal olarak size bakmakla yükümlü kişiyle (aile vb) beraber vekaletname verip işte calışabiliyordunuz.

Anladım teşekkür ederim ayrıca vekaletname vermek gerekiyor mu ya da başvurmadan önce ekstra işlem yapmak gerekiyor mu?
Ailenizle beraber başvurmaya gittiğinizde tüm detayları söylerler.

Geri
Yukarı Alt