Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 4 Şubat 2024
- Makaleler
- 7
İnsan hayatı çok ucuz.
Kimse kimseyi zorla hayatta tutmamalı. Medeni bir toplumda kesinlikle var olması gereken bir şey.
Medenilik demek insanın kendi kendine keyfi öldürmesi değil. Avrupa ve Amerika’da ötenazi olanlar son evre kanserlerden, ağır hastalardan ve aşırı yaşlılardan oluşuyor. Kimse iPhone veya Premiata alamadığı için ötenazi olmuyor. Halkımızın bilinçlenip iş edinmesi şart yoksa genç nüfusumuz böyle gelişemez.Kimse kimseyi zorla hayatta tutmamalı. Medeni bir toplumda kesinlikle var olması gereken bir şey.
Güvenilir bir hukuk sisteminde evet, olmalı. Kişi acılı bir hastalık geçiyor olabilir, geri kalan ömründe tesir edecek kalıcı bir hasar -körlük, sağırlık- almış olabilir, psikolojik açıdan dayanılması zor tedaviler görüyor olabilir vs. bunlar bile işin çıtır çerez açıklamaları. Herkesin acı eşiği, zorluklara dayanabilme kapasitesi aynı değil. Bunun bir serbestisi olmalı ama bu Türkiye'de değil.
Ella Freya
Üstün
- Makaleler
- 1
Sağlıklı bireyler intihara değil psikoloğa yönlendirilmeli. Psikologların iyisine denk gelmezsen beş para etmez.
Güvenilir bir hukuk sisteminde evet, olmalı. Kişi acılı bir hastalık geçiyor olabilir, geri kalan ömründe tesir edecek kalıcı bir hasar -körlük, sağırlık- almış olabilir, psikolojik açıdan dayanılması zor tedaviler görüyor olabilir vs. bunlar bile işin çıtır çerez açıklamaları. Herkesin acı eşiği, zorluklara dayanabilme kapasitesi aynı değil. Bunun bir serbestisi olmalı ama bu Türkiye'de değil.
Bende odak problemi var hiperaktifim bir sürü psikolojim rahatsızlığım var odaklanamıyorum istediğim meslekleri yapabilmem için sınavı kazanmam güzel bir puan almam gerekiyor ama ben başta kaybetmişim zaten zihinsel engelliden farkım yok ben istediğim şekilde hayallerim için uğraşıp karşılığını alamayacaksam neden varım ki gece gündüz LoL oynamak için mi? Pardon en son sen yazmıştın sana yazmışım olmamalı diyenlere söylüyorum.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Bende odak problemi var hiperaktifim bir sürü psikolojim rahatsızlığım var odaklanamıyorum istediğim meslekleri yapabilmem için sınavı kazanmam güzel bir puan almam gerekiyor ama ben başta kaybetmişim zaten zihinsel engelliden farkım yok ben istediğim şekilde hayallerim için uğraşıp karşılığını alamayacaksam neden varım ki gece gündüz LoL oynamak için mi? Pardon en son sen yazmıştın sana yazmışım olmamalı diyenlere söylüyorum.
Bu kadar dertleniceğine bir uzmana görünseydin keşke. Git psikologdan randevu al maddi durumunu bilmiyorum ancak tercihen özel psikolog. O sana ilaç veya egzersiz verir odaklanman için. Eğer LoL oynayabiliyorsan dersde çalışabilirsin. O oyundaki rünleri eşyaları ezberlemek zaten ayrı bir marifet.
Çünkü batıdaki insanlar rahat, ötenazi yasal ve oranı düşük. Orta Doğu gibi yerlerde hayat şartları çok zor ama ötenazi yasak.Medenilik demek insanın kendi kendine keyfi öldürmesi değil. Avrupa ve Amerika’da ötenazi olanlar son evre kanserlerden, ağır hastalardan ve aşırı yaşlılardan oluşuyor. Kimse iPhone veya Premiata alamadığı için ötenazi olmuyor. Halkımızın bilinçlenip iş edinmesi şart yoksa genç nüfusumuz böyle gelişemez.
Neslimi devam ettirip, çoluk çocuk sahibi olmaktan başka bir hayat gayem yok. Kendimi de, çocuklarımı da doğru bildiğim yolda eğiteceğim, sonra da toprak olacağım inşallah. Geri kalanlar beni çok da alakadar etmiyor, içine de çekmiyor. Hayatımı idame ettirecek kadar para kazanırım, daha fazlası olursa ne güzel, çabaladık olmadıysa umrumda olmaz. Her şey para değildir, ekonomi falan çok kafaya takılacak şeyler değil eğer açlık sınırının altında yaşamıyorsanız. Zamanla düzelir her şey. Sorduğun soruya gelince, kimseye izin verilmemeli. Bu işler duygusallıkla yürümez. İnsanlar, Allahın verdiği canı kendi elleriyle alamamalılar.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347