18 yaşında, göz lazer ameliyatı olmak mantıklı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3268
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 780
  • Etiketler Etiketler
    göz
Neden yani riskli olduğunu mu iddia ediyorsunuz.

Yani pek de o yüzden değil 1.50 lazer yaptırmak için biraz düşük kalıyor bence. Ayrıca daha önce hiç lazer ameliyatı yaptıran bir yakınım olmadığı için riskleri konusunda bir bilgim yok.

Güncelleme. Randevu aldım Dünya gözden lazer için. Bakalım uygunmuyum göreceğiz

Güncelleme. Randevu aldım Dünya Göz'den lazer için. Bakalım uygun muyum göreceğiz.
18 yaş erken. Yaş dışında sıkıntı yoksa özeller işin parasına baktığı için uygunsunuz der muhtemelen.
Göz gelişimi 25 yaşına kadar devam ettiğinden dolayı en azından 23 yaş altı uygun değil.
Tıp her geçen gün gelişiyor, daha garanti yöntemler çıkar. Ki lazer sonrası tekrar bozulmayacağının garantisi yok. Çevremde yaptıranlardan bazıları da bunu yaşadı, miyop için lazer oldu o geçti ancak bu sefer de hipermetrop ve astigmat oldu...
Yerinizde olsaydım biraz daha beklerdim. Gözlük beni de rahatsız ediyor bu yüzden size de lens tavsiye ederim.

Lens takıyorum ama ise yaramıyor takmıyormuşum gibi oluyor sebebini bilmiyorum. Pek çok hastane ve doktor 18 yaşından itibaren yapılabilir diyor önce gözü kontrol ediyorlar zaten. Özel gittiğim yerde kaliteli, Dünya Göz.

@3268 Kendimin de kullandığı Biofinity Coopervision öneririm.

@3268 Kendimin de kullandığı Biofinity Coopervision öneririm.
Hocam taktım lens ise yaramadı üstte yazdığım gibi. Gözlük takmıyormuşum gibi oldu nedense doktora sordum oda anlamadı. Sonra tekrar başka marka alıp falan denemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…