3268

Uzman
Arkadaşlar gidip muayene olacağım bir ara ama olanların fikirlerini almak istedim.

1.50 Astigmat var ben de biliyorum çok yüksek değil ama gözlük takmam gerekiyor gene de. Gözlüksüz görüşüm fark edilebilir düzeyde. Yani düzeltebiliyorsak niye düzeltmeyelim kafasındayım.

Aranızda olanlar var mı? Nasıl memnun musunuz bir öneriniz vs. var mı? Biraz daha beklemek daha mi iyi olur.

Arkadaşlar gidip muayene olacağım bir ara ama olanların fikirlerini almak istedim.

1.50 Astigmat var ben de biliyorum çok yüksek değil ama gözlük takmam gerekiyor gene de. Gözlüksüz görüşüm fark edilebilir düzeyde. Yani düzeltebiliyorsak niye düzeltmeyelim kafasındayım.

Aranızda olanlar var mı? Nasıl memnun musunuz bir öneriniz vs. var mı? Biraz daha beklemek daha mi iyi olur.
Benim annemin gözleri 4 miyop'tu lazer yaptırdı yeniden doğmuş gibi oldu tabi kendisi anlattı bana bunu, o zaman ben yoktum 😃

Saka amacli dedim, zaten olacağım ama 16 yasindayim, bana 18 yasinda olmalisin demislerdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim cevremde cok var yaptiran ve yaptirdiktan sonra daha mutlu olduklarini soylemislerdi, benim yasim islem icin fazlasiyla yetiyor ama yine de cok da gerekli oldugunu dusunmedigim icin girismedim gozlugu de eskisi kadar fazla kullanmiyorum artik zaten.