Banka Kartı ise 18 yaşında olduğunuz için her firma verir. Ama Kredi Kartı zor iş hocam. İş lazım ona.
Enpara iyidir çünkü para transferlerine para kesmiyor.
Garanti iyidir. Kartı alabilirsen 25'ine kadar aidat ödemezsin, aktif olarak kullanıyorum.
Genel sorduğun soru içinse her bankanın negatif/pozitif yönleri var. Önerim kredi kartı olarak Garanti, nakit paranı bulunduracağın banka olarakta Kuveyt Turk veya Enpara.
Garanti'de havale ücreti var. Söylediğim iki banka da yok.
Garantiden açın derim. Ben de yeni açtırdım. Genç kart isteyin ama hangi bankaya hesap açsanız ücretli kart yolluyorlar. İş Bankası'nı kullanıyordum 2 yıldır ama bazı özellikler konusunda çok sığ. En basiti, banka kartına sanal kart açamıyorsunuz ve vb.
Garanti ve Ziraat Bankası müşterisiyim. 18 yaşımda öğrenci olduğumu belirterek hesap açmıştım. Ziraat ise burs kazandığımdan otomatik olarak hesabımı açıp kartları yollamıştı. Garanti'de aidatsız kart bile vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bunların dışında Enpara'ya bakılabilir.
Gençler için verilen kartlar zaten aidatsız olması lazım. Ekstra bir özelliği yok. YK'de var İş de Vakıf da Ziraat da. Hepsi gençlerden özel olarak başka bir kart istemezse gençlere özel kartlarla aidat almıyor.