Detaylar
Kim cevapladı?Andrea Kimi Antonelli
Başarılı
Merhaba, bunu sadece kredi kartı anlamında algılamayın. Sizce hangi bankalar en iyi, en sorunsuz ya da başımı ağrıtmaz? İşsiz diye geçiyorum şu anda.
VakıfBank ya da Türkiye İş Bankası bakın derim, alternatif olarak Halkbank bakabilirsiniz.
Garanti BBVA. Genç Kart'a özel aidat yok.
Banka Kartı ise 18 yaşında olduğunuz için her firma verir. Ama Kredi Kartı zor iş hocam. İş lazım ona.Merhaba, bunu sadece kredi kartı anlamında algılamayın. Sizce hangi bankalar en iyi, en sorunsuz ya da başımı ağrıtmaz? İşsiz diye geçiyorum şu anda.
Enpara iyidir çünkü para transferlerine para kesmiyor.
gesaffelstein
Yetkin
- Makaleler
- 1
İşsizsen belini büker yerden kaldırmaz kredi kartı. Hevesle iş yapma.
Veira
Üstün
Garanti iyidir. Kartı alabilirsen 25'ine kadar aidat ödemezsin, aktif olarak kullanıyorum.
Genel sorduğun soru içinse her bankanın negatif/pozitif yönleri var. Önerim kredi kartı olarak Garanti, nakit paranı bulunduracağın banka olarakta Kuveyt Turk veya Enpara.
Garanti'de havale ücreti var. Söylediğim iki banka da yok.
Genel sorduğun soru içinse her bankanın negatif/pozitif yönleri var. Önerim kredi kartı olarak Garanti, nakit paranı bulunduracağın banka olarakta Kuveyt Turk veya Enpara.
Garanti'de havale ücreti var. Söylediğim iki banka da yok.
Bronzen
Başarılı
Garantiden açın derim. Ben de yeni açtırdım. Genç kart isteyin ama hangi bankaya hesap açsanız ücretli kart yolluyorlar. İş Bankası'nı kullanıyordum 2 yıldır ama bazı özellikler konusunda çok sığ. En basiti, banka kartına sanal kart açamıyorsunuz ve vb.
Garanti ve Ziraat Bankası müşterisiyim. 18 yaşımda öğrenci olduğumu belirterek hesap açmıştım. Ziraat ise burs kazandığımdan otomatik olarak hesabımı açıp kartları yollamıştı. Garanti'de aidatsız kart bile vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bunların dışında Enpara'ya bakılabilir.
Veira
Üstün
Her bankada aidatsız kart bulunmak zorunda. Kanunen böyle.Garanti'de aidatsız kart bile vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Öğrenci kartları arasında ücret almayan nadir bankalar arasında denebilir Garanti'ye.