18 yaşını doldurmamış kişiler nasıl banka hesabı açabilir?
Belirli bankalar buna izin veriyor. Mesela İş bankasında ilk imza hesabı var. Yapı Kredi, Akbank ve Vakıfbank da izin veriyor. Velinizle veya iki velinizle birlikte gitmeniz gerekiyor. Ben Yapı Kredi açarken yalnızca annemle gitmem yeterliydi, fakat Akbank iki veliyi de istiyor. Vakıfbank ve İş Bankası ile alakalı bilgim yok.

Belirli bankalar buna izin veriyor. Mesela İş bankasında ilk imza hesabı var. Yapı Kredi, Akbank ve Vakıfbank da izin veriyor. Velinizle veya iki velinizle birlikte gitmeniz gerekiyor. Ben Yapı Kredi açarken yalnızca annemle gitmem yeterliydi, fakat Akbank iki veliyi de istiyor. Vakıfbank ve İş Bankası ile alakalı bilgim yok.
Hocam annem yapikredi ye sormuş 18 yaş altına hesap aciliyormu diye adam açılmıyor demiş yine gitsem acarlarmu ayrıca sıra alıp gidince adama ne dicez

İş bankasının ilk imza kartı var onu açabilirsin. İş bankasına annen veya baban ile gitmen yeterli oluyor. Mobil uygulaması falan var gayet iyi bence.

Hocam tanımlı alıcıya EFT var mı?
Hocam İş Bankası musterisi oldugmuz için Nays direk kullanabiliyozmu veli izni istermi Nays?
Maximum mobil kullanbiliyor musunz ?
Son olarak kart da ıban vb yaziyormu
Evet tanımlanan alıcıya EFT yapılıyor.
Nays için veli izni gerekiyor, onaylaması lazım.
Şahsen kullanmıyorum ancak duyduğum kadarıyla kullanılabiliyor sanırım.
Evet iban var herhangi biri kartınıza para transfer edebiliyor.