AhmetBurak

Başarılı
Merhaba, saçlarım 16 yaşından beridir dökülüyor, hatta halen devam ediyor. Çözüm bulamadım, bulamadık. Gitmediğim doktor gitmediğim hastane kalmadı hepsi aynı ilaçları, şampuanları yazıp gönderdiler. En son çözüm olarak ya saç ektireceğim ya da protez saç yaptıracağım. Aslında içimden geçen saç ektirmek ama zor bir süreç olduğunu düşünüyorum. Aranızda saç ektiren var mı? Fiyatları ne durumda hiç bilgim yok. Tutmama ihtimali var mı? Bir de hangi yaş aralığında ektirebilirim? Şu an 19 yaşındayım saçlarımın durumu şu sekilde;

20250514_113657.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Babanız ya da dayınız kel mi? Eğer öyleyse o saç ilaçlarla falan durmaz eninde sonunda dökülür. Özellikle (genellikle) dayınız kelse %90 sizde kel oluyorsunuz. Ayrıca babamda da kellik var zamanında doktor saç kremi gibi bir sey vermişti babama, 1 ay kullandı ve sürdüğü yerlerde hep saçlar çıktı. Ama haftalık bin küsur fiyatı vardı o zaman. Onun dışında fiyatları bilmiyorum.

Ciddi bir para ayırıp çok profesyonel araştırıp İstanbul'da yaptırmanı öneririm. Bu süreç çok disiplin istiyor. En yakın arkadaşım geçen sene yaptırdı İstanbul'da. Valla sonuç gayet iyi.

Çoğu kişiler dökülme tamamen durduktan sonra ektir gibisinden konuşuyorlar hocam sizin dediğiniz daha mantıklı geldi bana.

Hayır yanlış düşünce, ben de 33 yaşına geldim, birkaç yıl içinde ektirmeyi düşünüyorum, az para değil biraz daha para biriktirmeyi bekliyorum yoksa hemen yapardım.

Şu an 35 yaşındayım. 2022 yılında saç ekimi yaptırdım. Benim yaptırdığım yer İstanbul'da anatomica hastanesi. Birçok oyuncu/ünlü vs burada saç ekimi yaptırdığını gördüm. Kendilerini 1 sene kadar takip ettim. En sonunda bir gaza geldim ve saç ekimi için sabah yola çıktım. Bana yapılan operasyona göre yaklaşık 8 saat sürdü. 4500 kök ekildi. Hiçbir şekilde acı veya aksi bir durum yaşamadım. Başlarda korkuyordum ve heyecanlıydım ama gerçekten beklemediğim kadar rahat ve sakin geçti.

Şu sıralar 2ci operasyonum içinde zaman ayarlamaya çalışıyorum. 2022 yılında yaptırırken 1200 USD'den 800 USD'ye fiyat düşmüşlerdi. Tanıdık vasıtasıyla.

Şöyle bir şey söyleyebilirim. Dökülenlerin kökünü alıp tekrar ektiklerinde, dökülecek olan ölü kökü aldıkları için tekrardan saçlarının dökülmesi olası bir durum. Senden aldıkları 5000 kökün ölü olanlarını da tek tek ayrıyolar masada. Ama genelde bunun çözümü olarak kafanın arkasındaki sağlam köklerden alıyorlar.

Saç ekimi yaptırdığım için inanılmaz memnunum ve hiç saçım yoktu şuan var yani :D

Bu arada gittiğim yerde Acun Ilıcalının ailesinden birisine aitti sanırım.