AhmetBurak

Başarılı
Selam yaklaşık 16 yaşımdam beridir durmaksızın dökülüyor bayağı döküldü.
Şu an üstler bomboş gibi fotoğrafları ekleyeceğim sizce şu anda ekim yapılır mı? Sizce mantıklı olur mu? Yaşım 19 hiç bu yaşlarda yaptıran tanıdığınız var mı? Üst taraflarım boş yanlarım ve arkalarım sık o yüzden ekim yaptırmayı düşünüyorum arka taraflardan alındığı için şu an çok fazla var.
20250703_172524.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Finasterid dutasterid vb. araştır ben kullanıyorum bir yan etki görmedim 2 ay sonra 2 yıl oluyor. Saç ektirdikten sonra vb. de bazı saç ekim yerleri bunları kullandırtıyorlar. Saçları 23-25'ten sonra ekmeyi tavsiye ediyorlar çünkü dökülmeye devam ettiği için yeni ekilenler kalacak eskiler dökülecek gene aynısı olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Finasterid dutasterid vb. araştır ben kullanıyorum bir yan etki görmedim 2 ay sonra 2 yıl oluyor. Saç ektirdikten sonra vb. de bazı saç Ekim yerleri bunları kullandırtıyorlar. Saçları 23-25'ten sonra ekmeyi tavsiye ediyorlar çünkü dökülmeye devam ettiği için yeni ekilenler kalacak eskiler dökülecek gene aynısı olacak.

Hocam finasterid alıp 1 hafta kullandım ayıptır söylemesi kuş öldü bildiğiniz bırakınca düzeldi ama o yüzden pek kullanma taraftarı olmadım.

Hocam finasterid alıp 1 hafta kullandım ayıptır söylemesi kuş öldü bildiğiniz bırakınca düzeldi ama o yüzden pek kullanma taraftarı olmadım.

Abartmayın hocam 1 haftada etki edecek bir şey değil o psikolojiktir. Kullanmadan önce aylarca Reddit tarzı sitelerde araştırdım ya psikolojik ya da adam ilacı kullandıktan sonra fark ediyor öldüğünü.

Finasterid dutasterid vb. araştır ben kullanıyorum bir yan etki görmedim 2 ay sonra 2 yıl oluyor. Saç ektirdikten sonra vb. de bazı saç ekim yerleri bunları kullandırtıyorlar. Saçları 23-25'ten sonra ekmeyi tavsiye ediyorlar çünkü dökülmeye devam ettiği için yeni ekilenler kalacak eskiler dökülecek gene aynısı olacak.

Finasterid alıp kuş ölü gezeceğime kel olurum daha iyi. Ben olsam 1 sene minox denerdim, daha yaş erken gibi Ekim için.