Şunu söyleyebilirim kablolu farelerin devri bitti artık sakın kablolu bir mouse satın alma. Bütçen artarsa Trendyol'dan scyrox V8 bakabilirsin 3 taksitle aldım. 159 Pro da iyidir arkadaşım kullanıyor ve memnun.
Şunu söyleyebilirim kablolu farelerin devri bitti artık sakın kablolu bir mouse satın alma. Bütçen artarsa Trendyol'dan scyrox V8 bakabilirsin 3 taksitle aldım. 159 Pro da iyidir arkadaşım kullanıyor ve memnun.
Niye bitsin ? Ben rahatsız olmuyorum açıkçası aynı performansı kabloluda daha uyguna alabildikten sonra kablolu tercih ederim. Sycrox kücük fare bildiğim kadarıyla.
Niye bitsin? Ben rahatsız olmuyorum açıkçası aynı performansı kabloluda daha uyguna alabildikten sonra kablolu tercih ederim. Sycrox kücük fare bildiğim kadarıyla.
Aynı performansı kabloluda daha uyguna alabilmek dediğin 400 500 TL falan fark ediyordur. Ömür boyu bir daha kablolu mouse kullanmama yemini ettim kablosuzun rahatlığından sonra.
Aynı performansı kabloluda daha uyguna alabilmek dediğin 400 500 TL falan fark ediyordur. Ömür boyu bir daha kablolu mouse kullanmama yemini ettim kablosuzun rahatlığından sonra.
Kablosuz farede gecikme dediğin şeyin g si bile yok hocam onun garantisini sana verebilirim. En iyi Pro oyuncular bile kablosuz mouse kullanıyor. Yeni fareler çok hızlı şarj oluyor genelde sabah kalktığımda 15 20 dakika takıyorum gezerken onun haricinde 36-40 gram mouse olmasına rağmen 2 gün beni götürüyor. Düzgün kablosuz mouse kullandıktan sonra eline bir daha kablolu mouse almazsın bile onu rahatlıkla söyleyebilirim. Ben ve arkadaşım Trendyol üzerinden taksit yaptığı için scyrox V8 aldık ve aşırı memnunuz. Bundan önce de VGN Dragonfly F1 MOBA kullanıyordum. Ellerimizin boyutu hemen hemen aynı ve büyük mouse kullanmayı hiç sevmiyorum.
AA çok teşekkür ettim hocam yarın kartın hesap kesimi yarına kadar devam eder mi ki?
Niye bitsin? Ben rahatsız olmuyorum açıkçası aynı performansı kabloluda daha uyguna alabildikten sonra kablolu tercih ederim. Sycrox kücük fare bildiğim kadarıyla.
Bilmiyorum indirimin süresini.
Tutuş türünüzle falan da alakalı farenin uyup uymayacağı. Ben olsam Reddit'ten kullanıcı yorumlarına bakardım her iki mouse için de. Pek de anlamam mousetan SteelSeries Prime kullanıyorum yetiyor bana.