Hocam zaten 500 goremeyen SATA SSD yok, oyun da oynatir da ic parcalar mevzu. Kodak disk ya da NAND ureticisi degil normalde ve bu disk de kilimcinin kor oglu gibi firliyor aradan. Ne inceleme var adam gibi ne de baska bir sey.

Bir de bunu gordum. Dogrulugunu Allah bilir.

Hocam bunlar fake sürücü almışlar. Benim attığım resmi olarak Kodak tarafından yetkilendirilmiş satıcının ürünü. İnceleme konusunda haklısınız da bence iş görür bu disk. Veya EAGET markasını öneririm. Bizzat kendileri Temu'da satış yapıyorlar.

Hocam bunlar fake sürücü almışlar. Benim attığım resmi olarak Kodak tarafından yetkilendirilmiş satıcının ürünü. İnceleme konusunda haklısınız da bence iş görür bu disk. Veya EAGET markasını öneririm. Bizzat kendileri Temu'da satış yapıyorlar.
Hocam, diski Kodak onaylasa kac yazar, Kodak filmden baska bir sey uretmeye menzili yeten bir firma degil. EAGET kim bilmiyorum ama o da rastgele bir Cin markasidir diye tahmin ediyorum.

Zaten bu sekil icini disini bilmedigimiz urunleri alacaksak bence Hikvision falan alalim, en azindan adamlar bizim ulkede resellerlik yapiyor para bizde kalir.

Hocam zaten 500 goremeyen SATA SSD yok, oyun da oynatir da ic parcalar mevzu. Kodak disk ya da NAND ureticisi degil normalde ve bu disk de kilimcinin kor oglu gibi firliyor aradan. Ne inceleme var adam gibi ne de baska bir şey.

Bir de bunu gordum. Dogrulugunu Allah bilir.

:rofl: Temu zaten ucuzluk yeri normal.

Hocam, diski Kodak onaylasa kac yazar, Kodak filmden baska bir sey uretmeye menzili yeten bir firma degil. EAGET kim bilmiyorum ama o da rastgele bir Cin markasidir diye tahmin ediyorum.

Zaten bu sekil icini disini bilmedigimiz urunleri alacaksak bence Hikvision falan alalim, en azindan adamlar bizim ulkede resellerlik yapiyor para bizde kalir.
Hocam Kodak konusunda haklısınız da adamlar da battı. Para kazanmaya çalışıyorlar. Fason bile olsa bence iş görür ama EAGET daha güvenilir. EAGET çok sağlam bir marka. Sosyal medyada incelemeleri de var bir sürü. Güvenilir bir marka.

Eger sistem kasa ve bir yerlede PCI girisiniz varsa PCI E to M2 adaptorlerinden alip M2 takin cunku SATA pazarinda at izi it izine karismis durumda.

Yok SATA lazim diyorsaniz Samsung disi da piyasada disk kalmamis gibi.
Bildiğiniz dönüştürücü var mı?

Anakart: Asus Prime H610M-K

Ayrıca M.2 SSD 1TB önerirseniz sevinirim.

Ya guzel mallar da var klavyeler falan, icinden keylogger cikmazsa insallah Aula F75ler cok cici urunler mesela ama SSD cok ince is. Sahsen SSD icin kilimcinin kor oglu mallar oneremem. SU650 bile alabilir bir yere kadar (bilmeyenine not, korkunc kotu bir disktir) en azindan SSD ureticisi diye de yok hocam.

Bildiğiniz dönüştürücü var mı?

Anakart: Asus Prime H610M-K

Ayrıca M.2 SSD 1TB önerirseniz sevinirim.
Soyle bir de mevzu var, Donusturucu + mid range SSD fiyati Samsung ile ayni gibi geliyor sanirim, kararimi Samsung SATA olarak degistiriyorum ben hocam.

@Geraltın kılıcı hocam donusturucu lafi sizin dilinizden cikti, oneri de sizden gelsin mi :D

Ya guzel mallar da var klavyeler falan, icinden keylogger cikmazsa inşallah Aula F75'ler cok cici urunler mesela ama SSD cok ince is. Sahsen SSD icin kilimcinin kor oglu mallar oneremem. SU650 bile alabilir bir yere kadar (bilmeyenine not, korkunc kotu bir disktir) en azindan SSD ureticisi diye de yok hocam.

Keylogger deyince gümledim hocam :rofl: Temu fiziksel ürün alınacaksa iyi yani tornavida vb ama yazılım veya kart vb. Dijital bir şey alınacaksa uzak durulmalı.

Ya guzel mallar da var klavyeler falan, icinden keylogger cikmazsa insallah Aula F75ler cok cici urunler mesela ama SSD cok ince is. Sahsen SSD icin kilimcinin kor oglu mallar oneremem. SU650 bile alabilir bir yere kadar (bilmeyenine not, korkunc kotu bir disktir) en azindan SSD ureticisi diye de yok hocam.

Soyle bir de mevzu var, Donusturucu + mid range SSD fiyati Samsung ile ayni gibi geliyor sanirim, kararimi Samsung SATA olarak degistiriyorum ben hocam.

@Geraltın kılıcı hocam donusturucu lafi sizin dilinizden cikti, oneri de sizden gelsin mi :D
Dönüştücü öneri: https://www.amazon.com.tr/dp/B09JP8YSHB?tag=akakceprime-21&psc=1

SSD öneri: https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...ci-express-4-0-1-tb-m-2-fiyati,295891285.html

Dram'li SSD: Kioxia Lrc20Z001Tg8 1Tb Exceria G2 2100-1700Mb/S Pcıe M.2 Nvme Ssd

Ek: Eğer soğutucu isterseniz bu modele göz atın.