Bütçe
2.000-2.500 TL

gcelik

Çalışkan
Selamlar,
Uzun süredir Logitech G102 Lightsync kullanıyorum. Genel olarak memnunum ama artık kablosuz bir mouse’a geçip bir tık yükseltme yapmak istiyorum.

Bütçe: 2.000 TL civarı, çok iyi bir şey olursa biraz esnetebilirim.
Kullanım: Hikayeli oyunlar.

Stabil çalışması, uzun ömürlü olması ve genel olarak QC sorunlarıyla uğraştırmaması önemli. Kablosuz bağlantının da sorunsuz olmasını istiyorum.

Bu bütçede öneriniz varsa yazarsanız sevinirim, özellikle uzun süre kullananların yorumları önemli.

selam,
Uzun süredir Logitech G102 Lightsync kullanıyorum. Genel olarak memnunum ama artık kablosuz bir fareye geçip bir tık yükseltme yapmak istiyorum.

bütçe: 2.000 TL civarı, çok iyi bir şey olursa biraz esnetebilirim.
kullanım: hikayeli oyunlar.

Stabil çalışması, uzun ömürlü olması ve genel olarak qc sorunlarıyla uğraştırmaması önemli. Kablosuz bağlantının da sorunsuz olmasını istiyorum.

Bu bütçede öneriniz varsa yazarsanız sevinirim, özellikle uzun süre kullananların yorumları önemli.

Buna bakabilirsin.

Teşekkürler bu tarz bilinmeyen/köklü olmayan markalar QC açısından sorun çıkarır mı ve ATK A9 serisini nasıl buluyorsunuz.

Bu bütçede A9 Plus almazdım. Uzatma dongle bile eklemeye zahmet edilmemiş bir seri. Alınacaksa en azından Pro versiyonu alınmalı. vgn/atk/vxe bilinmeyen markalar değil. Yurt dışında pazarı geniş markalar. Ülkemize Wraith getirmese yine de bilinen markaydı.

Bu bütçede A9 Plus almazdım. Uzatma dongle bile eklemeye zahmet edilmemiş bir seri. Alınacaksa en azından Pro versiyonu alınmalı. vgn/atk/vxe bilinmeyen markalar değil. Yurt dışında pazarı geniş markalar. Ülkemize Wraith getirmese yine de bilinen markaydı.
Ne önerirsiniz? Aslında bütçemi biraz daha artırabilirim ama rekabetçi oyunlar oynamadığım için bir fareye çok yüksek bütçe ayırmak istemiyorum. Benim için en önemli şey, sorunsuz çalışması ve uzun vadede stabil bir kullanım sunması.
Wraith markasından da biraz çekiniyorum açıkçası. Gördüğüm kadarıyla bazı kullanıcılar iade süreçlerinde ya da ürünle ilgili destek konusunda sorun yaşamış. Kimileri satıcı desteğinden memnun kalmamış, kimileri de ürünün arkasında yeterince durulmadığını söylüyor. Bu yüzden kafam biraz karıştı.
Kısacası bu konularda çok tecrübem yok. Bana doğru bir yönlendirme yapabilirseniz çok sevinirim.